Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PLENARI NOVEMBRE 08 (SEGONA PART)

antonirodriguez | 29 Novembre, 2008 19:57

Durant el plenari hem volgut fer una sèrie de preguntes. Aqui les teniu i us anim a col·laborar-hi amb els vostres comentaris. Trobareu la pregunta en negre i en vermell i blau les respotes i els comentaris.

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PLENARI DE L'AJUNTAMENT D'INCA NOVEMBRE 08

antonirodriguez | 29 Novembre, 2008 18:34

Ahir vàrem tenir plenari. Dels 12 punts que debaterem, entre les 11 i les 17 hores, 5 varen ser a proposta nostra, dels regidors del BLOC per Inca (PSM-Alternativa). Veurem si aquesta feneria es tradueix en qualque cosa.

Parlàrem de la carretera Inca-Selva (aprovada per unanimitat), de la despenalització de les injúries a la corona espanyola (PP i PSOE: en contra, Independents: abstenció), de la cogestió aeroportuària(aprovada per unanimitat), de les cases de Son Bordils (retirada) o sobre el Pati de Ponent (moció conjunta entre el BLOC i el PSOE.) (amb el vot en contra del PP i l'abstènció dels Independents).

Avui us vull presentar l'escrit sobre aquest pati. 

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

SON ANOMDA ALTRE COP

antonirodriguez | 25 Novembre, 2008 21:27

Benvolguts colaboradors. Arrel de penjar la moció de la carretera de Selva he rebut diversos suggerients vostres que em parlen de a nostra barriada: Son Amonda.

Sense cap tipus de dubte les barriades són les grans oblidades den Pere Rotger i la seva majoria municipal. És per això que ara des del Bloc per Inca ens hem posat al costat d'una sèrie de veinats que s'han posat a recollir signatures -en duen més d'un miler!, enhorabona a tots per l'esforç i la feina feta- entre els veinats per aconseguir la reacció de l'ajuntament.

Fa tres anys ja varen demanar el mateix i l'ajuntament no va reaccionar. Ara però els del PP s'han posat a fer feina. Estan arreglant l'entrada de la carretera al polígon per la part de Sencelles, la carretera de Lloseta i sembla que aviat es posaran a asfaltar la carretera de Selva. Tot això però d'esquena al ciutadà. A ningú ens han demanat quin tipus de millores s'hurien de realitzar a cap dels tres casos que us he esmentat. Estan anys per arreglar-ho i quan s'hi posen sempre fan el seu cap envant.

Quina millora realitzaran a la carretera de Selva? i a la de Lloseta? No n'hi ha prou amb asfaltar damunt l'asfalt. Falta saber si el gruix d'asfalt continuarà creixent i això obligarà als veinats a eixugar l'aigua que entri pel portal cada vegada que plogui, quines mesures de seguretat viària es prendran per a returar el trànsit o quans semàfors fan comptes posar? A ningú li han demant res. Després surten bunyols com la plaça Mallorca o el Mercat Cobert.

És cert també, com em comenta un blocaire desconegut que a Son Amonda la recepció dels senyals de televisió són molt millorables. Demanarem a l'ajuntament que hi inverteixi, de la mateixa manera que també durem a plenari la millora de la "plaça" que hi ha darrera l'institut Pau Casesnoves o que la biblioteca de l'IES pugui donar un bon servei als veinats, com va prometre el batlle, quan vulguin consultar qualque llibre. Que cuidin els arbres que s'han sembrat i que a l'hora de posar-ne de nous s'hi mirin un poc més i en cerquin que no aixegui tant el trespol com fan els pebreters bords que majoritariament ara hi tenim sembrats.

Salut a tots i molts d'anys a totes les Catalines.  

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PER LA MILLORA DE LA CARRETERA INCA-SELVA

antonirodriguez | 20 Novembre, 2008 17:43

Des del Bloc per Inca (PSM-Alterntiva) hem pres la decisió de resentar una moció a l'ajuntament d'Inca sobre la millora de la sortida de la ciutat per la carretera d'Inca a Selva.Des de fa anys la sortida de la ciutat d’Inca en direcció a Selva, coneguda com a Avinguda de Coc i Lluc, ha presentat una sèrie de problemes molt greus pel que fa al trànsit rodat sobretot als veïns de la zona.  (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Després d'un congrés del PSM

antonirodriguez | 16 Novembre, 2008 19:23

Hem acabat d'hora i amb tots els vents a favor. Els militants del PSM ja ens mereixiem un congrés de debat tranquil després dels dos darrers en que ens aficarem en lluites fraticides. En Biel Barceló ha sabut fer la transició i amb aquests dos anys hem fet una llarga travessia. A partir d'ara toca tornar a navegar, examinar les naus pel viatge i reemprendre altre cop el camí amb el millor bagatge.

Salut i força a tots els companys i companyes del PSM.

Una cita de Carson Mc Cullers: "No, no crec en l'eternitat com diu la religió. Crec en les coses que sé i en els meus descendents. I crec també en els meus avantpassats."

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

DIJOUS BO, UN DIJOUS A L’ANY

antonirodriguez | 14 Novembre, 2008 19:52

Sens dubte el Dijous Bo preval com a una de les senyes d’identitat d’Inca i,  junt amb les galletes d’oli i les sabates, aquestes darreres cada cop menys, de les que arriben més lluny i deixen una forta empremta damunt els seus habitants marcant-los com a gent d’una ciutat emprenedora, comercial i industrial, aquesta darrera i per motius obvis, també cada cop menys. (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

AVUI HE FIRAT UN BLOC

antonirodriguez | 14 Novembre, 2008 19:41

Com al·lot amb sabates noves em sent amb aquest bloc que he firat amb bon dia de Dijous Bo. Aquí hi aniré penjant articles d'opinió personal i d'opinió política, literària, del dia a dia,  de música. Un poc de tot. Us anim també a participar-hi aportant les vostres opinions, parers i demés, així com tots aquells temes de denúncia municipal en els quals us sembli us puc donar una mà des del PSM o des del grup municipal del BLOC per Inca.

Categoria: General. Comentaris: (6). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Enhorabona!

antonirodriguez | 12 Novembre, 2008 07:47

Si pots llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Rep una cordial benvinguda!

Categoria: General. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent