Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PLENARI DE L'AJUNTAMENT D'INCA GENER 09

antonirodriguez | 31 Gener, 2009 18:40

Benvolguts Blocaires,

ahir hi va haver plenari a l'ajuntament d'Inca.

A continuació trobareu l'argumentari dels punts que em tocà defensar en nom del nostre partit.

També hi trobareu els precs i preguntes que voliem presentar i que per falta de temps no ens fou possible.

Aquestes preguntes les presentarem per registre d'entrada i aprofit l'oportunitat per si trobau que em de demanar alguna cosa ens ho faceu arribar i ja us direm quina ha estat la resposta.

Salutacions cordials, Antoni Rodríguez 

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PER UN CONSELL MUNICIPAL D'URBANISME I MEDI AMBIENT

antonirodriguez | 23 Gener, 2009 19:32

Benvolgus blocaires,

avui hem presentat una moció per a discutir al proper plenari d'Inca on demanem la creació del Consell Municipal d'Urbanime i Medi Ambient. Un espai de trobada, un organisme de consulta i participació per posar l'urbanisme al servei del ciutadà, que tengui en compte el seu parer, lluny de l'actual model del PP d'urbanisme dissenyat als despatxos.

A continuació, si us interessa teniu el text de la moció.

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL BLOC PER INCA A FAVOR DELS VEINATS DE LA PLAăA DE L'AIGUA

antonirodriguez | 19 Gener, 2009 18:07

El BLOC per Inca dóna suport als veïnats pel que fa a la reforma de l’entorn del mercat cobert.

 

Des del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa) manifestam el nostre suport als veïns de la zona del Mercat Cobert que en aquests moments s’estan mobilitzant a favor de la seva barriada. El nostre suport pel que fa a les seves objeccions envers el projecte de reforma dels carrers (Roser, Aigua, Fira) posat a la pràctica per l’equip de govern del PP i a les maneres prepotents amb que aquest està actuant.

 

Des del BLOC (PSM-Alternativa) demanem a Pere Rotger que rectifiqui i que abans d’anar més endavant amb les obres es reuneixi amb els veïnats afectats, els partits de l’oposició no ens assabentarem del projecte fins que s’havien iniciat les obres, i arribi a consensuar objectius entre les reformes previstes pel PP i les peticions que els veïns han manifestat aquests dies (mantenir les voravies de pedra, canvi d’ubicació dels contenidors de fems, guardar els espais urbans per al gaudi dels ciutadans...)

 

S’ha d’escoltar als afectats i tenir en compte el seu parer. És en aquest sentit que el nostre grup municipal presentarà una Moció al proper plenari, on, front el model urbanístic del PP, un model dissenyat des dels despatxos, amb el qual es duen endavant unes reformes sense el parer dels afectats, sense haver consultat i escoltat que els sembla, nosaltres presentarem un model participatiu, de consens amb els veïnats i que és el model de gestió urbanística que des del BLOC demanem per a la nostra ciutat. I animarem als veïnats a acudir a la celebració del Ple per a puguin manifestar el seu parer.

 

El PP no tan sols aplica el “rodillo” als partits de l’oposició sinó també als ciutadans d’Inca, els quals pateixen en pròpia carn les “maneres” tan especials del regidor d’urbanisme en concret i de l’equip de govern en general. El PP ha perdut les formes si és que en matèria urbanística n’ha tingut en algun moment. Recordem sinó com ha tret endavant projectes importantíssims per a la nostra ciutat com ara la piscina coberta, la plaça Mallorca, el mercat cobert o el nonat casal de joves de la carretera de Selva.

 

Des del grup nacionalista volem recordar que no és sols amb el projecte esmentat que l’ajuntament està obrant d’aquesta manera sinó amb tots els projectes que fa comptes dur endavant amb els doblers del fons estatals per a inversions municipals. En cap moment li ha interessat consensuar els projectes ni la manera de dur-los endavant.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

HEM ESCOLTAT LES VOSTRES PROPOSTES

antonirodriguez | 10 Gener, 2009 18:18

Benvolguts amics blocaires, tornem a esser-hi. Després de les vacanes de Nadal tornem per feina.

Com us vaig comentar, a l'equip de govern del PP no li va anar bé la idea del Teatre Principal i la possibilitat d'aportar-hi per a la seva restauració part dels doblers que havien d'arribar de Madrid amb el pla d'inversions estatals per a obres municipals, entre d'altres coses per què no tenim aprovat el Pla General d'Inca que hauria de permetre la possibilitat de fer-ho.

Ja sabeu que des d'aquest mateix bloc varem llançar una campanya per què aportessiu idees i un cop passat un temps prudencial les hem recollides en un comunicat que hem presentat a premsa i que durem, si ens convoca el batlle, a la propera reunió de portaveus de l'ajuntament d'Inca.

Us hem escoltat i us vull donar les gràcies per la col·laboració, bé a través del blog o mitjançant els correus electrònics, que heu enviat. Gràcies a tots i a totes.

A continuació trobareu les propostes finals que feim des del nostre grup municipal.

Salut i poesia

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent