Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

LA PLAăA DE L'AIGUA S'AIXECA I ES MANIFESTA

antonirodriguez | 31 Marš, 2009 18:25

Així ha estat avui. Un grup de veins de la zona del carrer de l'Aigua d'Inca, farts d'aguantar la mala coordinació de les obres que s'estan duen a terme davant ca seva, avui s'han manifestat en contra de la manera de fer les coses que té l'ajuntament d'Inca.

No podem oblidar que l'euip de govern, encapçalat per Pere Rotger, els havia fet unes promeses que no està complint i a més a més  aquestes obres fa 15 dies que estan aturades. Com a PSM i com a BLOC  els volem donar suport. Fa temps que anem denunciant les maneres de l'area d'urbanisme, la supèrbia del regidor Tomeu Seguí a l'hora de planificar i executar  les obres municipals.

Com a contrapartida durant el darrer plenari es varen posar les bases per al dialeg a l'area d'urbanisme, aprovant per assentiment de tots els grups polítics, la proposta del BLOC (PSM-Alternativa) de crear el Consell Municipal d'Urbanisme i Mediambient, un lloc on tots els ciutadans d'Inca tenguin veu per a plantejar un nou model de ciutat. Una ciutat feta per tots i amb el respecte cap a tots.

De la manera de fer del PP al govern municipal a Inca en tenim una mostra a la reunió que va tenir lloc ahir amb els comerços del centre, en teorira per a parlar de la recolocació de la gent que ven al mercat del dijous i es va convertir en un foro de preocupació davant les obres que durant un any tindran aixecada Inca, amb les festes de Sant Abdon, les fires i Dijous Bo per enmig. Si Rotger no rectifica els que pagaran les consequències seràn tots els inquers. Si amb el pla d'obres el que es pretenia era donar feina als constructors i llevar atur resulta que qui es veurà abocat a l'atur seran els propietaris del comerç urbà inquer.

Ara Pere Rotger vol fer en un any les obres que hauria d'haver fet, amb una bona planificació, en 14 de mandat i no ha fet.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PLENARI DE L'AJUNTAMENT D'INCA MARă 09

antonirodriguez | 29 Marš, 2009 16:15

Benvolguts amics blocaires,

Divendres passat hi va haver plenari a l'ajuntament d'Inca.

Aquí teniu  meu argumentari per si us interessa saber els temes que s'hi tractaren. 

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

MIQUEL AGUILO I SERRA, MEDALLA DE LA CIUTAT D'INCA

antonirodriguez | 23 Marš, 2009 22:00

 

Bevolguts amics, a proposta del grup municipal del BLOC PER INCA avui s'ha otorgat la medalla de la ciutat d'Inca a títol pòstum a D. Miquel Aguiló i Serra. Si voleu conéixer una mica més sobre la seva biografia i els motius que ens han duit a demanr aquesta concessió en el text ampliat podeu llegir-ho i saber-ne una mica més sobre la seva figura.  

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ELS VEINS DE SON AMONDA CERCAM ELS CONTENIDORS MARRONS

antonirodriguez | 14 Marš, 2009 19:07

Amics i amigues, és curiós però resulta que a principis de setmana passaren per casa les monitores de l'àrea de serveis amb el poalet marró per a reciclar les restes de matèria orgànica que es fa a cada casa.

Ja era hora que l'experiència ens arribés a Son Amonda. Els varem rebre amb els braços oberts i ja tens tota la família reciclant.

Que si un torcaboques de paper, que si les pells de la taronja, que si  les clovelles dels ous... fins que el poalet es va omplir.

Després de dos dies de triar, de col·laborar tota la família en aquesta tasca, arribat el vespre, dins l'horari que ens permet l'ajuntament per poder llançar els fems, tot gojós vaig agafar la bossa, la que ens regalaren amb el poal, i em vaig dirigir cap a l'indret on tenim els contenidors de fems per a llançar-la.

Quina fou la meva sorpresa qun vora els contenidors verds, els de sempre, no hi vaig veure els promesos contenidors marrons, que és on s'han de llançar les restes aquestes.

Vaig donar una volta per darrera, podia ser que  contenidors verds, més petits, més nous, fredolencs, s'haguessin amagat rera els germans verds, més grans, més veterans.

Una volta, dues voltes, tres voltes... mentres tant una ombra s'apropava cap on jo em trobava. En arribar aprop i a la llum de la farola vaig veure que el veï que amb una bosseta com la meva s'acostava, una mica temorós en no haver reconegut, a la llunyania i a les fosqes, algú que voltava pels poals de fems.

En trobar-nos aprop ens varem reconeixer, ens saludarem i ens extranyarem amb la feta. Els contenidors marrons que se suposava que s'havien d'haver insta·lat el mateix dia que ens entregaren els poalets no eren per enlloc.

Decidits a no llançar la bossa al terra o dins un contenidor que no fore el seu, començarem una excursió pels carrers de la barriada.

Ben mirat, ens va servir per relacionar-mos una mica, per a veinejar amb algú al qual feia temps que no veia. Decidirem anar cap a un altre carrer on s'hi troben diversos contenidors grocs, blaus i verds però el marró ditxós no compareixia per enlloc.

Després de la tercera estació i del fred que feia, prenguerem la decisió, de mutu acord i per unanimitat, de llançar la bossa al contenidor verd i esperar que els monitors, passats no sabem quants de dies, tornin passar per casa per a dir-mos que a la fi els contenidors marrons ja són a la nostra bariada.

Es veu que de moment el poalet petit només són per a fer guapo.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent