Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PARTS I QUARTS

antonirodriguez | 29 Juny, 2009 15:40

 

Es evident i ho sabem per experiència que Pere Rotger fa parts i quarts en l'exercici de la seva gestió municipal i així tornà quedar demostrat el divendres passat durant el Plenari quan en el torn de precs i preguntes com a portaveu municipal li vaig voler demanar quina era la seva opinió. La pregunta va ser: "Sr Rotger, vostè fa parts i quarts?" La seva resposta va ser contundent: "NO". Llavors jo li vaig demanar: "Així idò no tindrà cap impediment per què des de l'organització de la manifestació de dimecres passat pengem la pancarta a la balconada de l'ajuntament vora la pancarta que vostè hi té penjada sobre el soterrament." La seva resposta fou encara més contundent "De cap manera!". Si això no és fer parts i quarts ja ens explicarà que és.

 

PER CERT , I SEGUINT EL MARCADOR ENRERE:

AVUI DIA DEL SEU ANIVERSARI, I SI NO ENS DIU MENTIDES,

A PERE ROTGER LI QUEDEN

352

DIES DE BATLLE 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PREMONITORI?

antonirodriguez | 28 Juny, 2009 11:08

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SANT BARTOMEU, UNES OBRES ENCARA EN MARXA

antonirodriguez | 25 Juny, 2009 15:57

Aquestes fotos correspoenen a les obres del carrer de sant Bartomeu ahir mateix.
Sembla que la notícia d'aquestes obres és que, segons anunciava Pere Rotger l'altre dia en una roda de premsa, les obres estaran acabades abans de termini.
El termini acaba afinals d'aquest mes. Pens que hauran de córrer molt per a què així pugui esser. No podem oblidar els malestars encetats entre els veinats i si com diu Pere Rotger estan acabades dins el termini això serà una novetat.
Precisament la notícia de l'ajuntament d'Inca serà que aquest acaba una obra quan toca des de fa molts anys. Ja ho veurem. 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

MOCIO SOBRE NA BLANCA IGLESIAS

antonirodriguez | 24 Juny, 2009 17:56

Assumpte: sobre la gestió dels cursos de formació en època de la sra. BLANCA IGLESIAS

Antoni Rodriguez i Mir com a portaveu del grup municipal a l’ajuntament d’Inca del BLOC  per Inca (PSM-Alternativa) presenta a la considració del ple la següent

MOCIÓ D’URGÈNCIA

La demostració de la falsedat del títol acadèmic aportat davant l’ajuntament d’Inca per la sra. Blanca Iglesias de la Iglesia per cobrir el càrrec de confiança política com a responsable dels cursos de formació, i, una vegada que fou advertit el senyor Batle, la contumàcia en reiterar la falsedat amb una certificació fraudulenta, és un fet molt greu que ha de comportar la depuració de totes les responsabilitats escaients, sobretot després que el jutjat nº quatre d’Inca donés la raó al sindicat STEI en la querella que aquest havia presentat feia cinc anys per intrusisme, falsificació i haver comès un delicte contra l’Administració Pública.

La sentencia la condemna a un any i mig de privació de llibertat, quatre mesos i mig de multa i la restitució a l’ajuntament d’Inca de les mensualitats de nou mesos. Cal recordar que en diferents moments al llarg d’aquests últims anys el nostre grup ha demanat a l’ajuntament que es personés i que exigís el retorn d’aquesta quantitat econòmica cobrada de forma fraudulenta com ara ha demostrat la sentència i recordar també la negativa reiterada del batlle de presentar-se com a acusació per reclamar aquesta quantitat.

Des dels grups de l’oposició varen fer reiterades denúncies sobre el funcionament dels cursos de formació municipal durant la direcció de la sra. Blanca Iglesias, com també sobre les irregularitats en les diverses ocasions en què el govern municipal va requerir els serveis de la sra. Iglesias abans d’encomanar-li la direcció dels cursos.

Un cop guanyada la sentència i aquesta esdevenir ferma a favor dels interessos dels nostres ciutadans i el reemborsament de la quantitat cobrada per aquesta senyora, des del Bloc per Inca pensam que ara més que mai, esdevé imprescindible un anàlisi rigorós de la gestió dels cursos sota la seva direcció i de les relacions de l’ajuntament amb la sra. Blanca Iglesias de la Iglesia.

Per tot això, el Ple de l’ajuntament d’Inca adopta els següent

A C O R D 

L’ajuntament d’Inca elaborarà un estudi exhaustiu, que inclogui auditoria externa, sobre la gestió dels cursos de formació desenvolupats sota la direcció de la sra. Blanca Iglesias i sobre els distints treballs que se li varen encomanar pel govern municipal.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DUES MORTS

antonirodriguez | 19 Juny, 2009 18:21

Un lament, avui hem de parlar de dues morts, una victima d'un atentat terrorista (som dels que pensen que cap causa val un mort...) i de la mort de Vicenç Ferrer, (... i que hi ha causes que mereixen una vida) una gran persona que treballant des de l'India ha fet una gran tasca humana donant esperança a la gent gent d'Anantapur.

Un record i un vers de Salvador Espriu:

                      Torna a veure les coses
en els ulls d'un infant.
                               Torna a llegir en els llibres
ara que és tard.
                       Has de fer una altra vida.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

AL PP D'INCA SEMBLA QUE HI HA NIRVIS

antonirodriguez | 18 Juny, 2009 15:37

Així els ho va semblar als que ahir sentiren per la radio al tinent de batlle i dofi de Pere Rotger, Rafel Torres, quan aquest es va passar tot el programa de ràdio, a on assistien diversos convidats, parlant gairebé unicament ell i del tema de la manifestació d'Inca.

També per premsa surt que Pere Roteger no fa comptes rectificar la seva política duite a terme fins ara. Afirma que les obres que s'estan fent els han vingut donades pel govern central, cosa que es mentida i quedi ben clar: EL GOVERN HA POSAT ELS DUROS I ELLS, NOMÉS ELLS HAN TRIAT ELS PROJECTES, deixant de banda, per exemple, algun projecte molt beneficiós per la nostra ciutadania i no tan emprenyós com ara arreglar el camí fins a l'hospital, fent-hi un pas per a vianants, tant reivindicat, amb manifestació inclosa, pel nostre grup municipal. A més, per si no us havieu donat compte, Pere Rotger ha anat manifestant els darrers mesos que preten deixar la batllia d'Inca el dia que faci 15 anys de govern. Idò això serà el proper dia 15 de juny de 2010. Exactament un any després que el poble d'Inca convoqués una manifestació en contra de la gestió prepotent del PP.

S'ha iniciat el compte enrere.

Que quedi ben clar, a en PERE ROTGER  li queden de batlle

363 dies.

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL DIA DESPR╔S

antonirodriguez | 17 Juny, 2009 22:29

 

El dia després de la manifestació tota la premsa en va plena. No importa si els presents a la plaça erem 50, 500 o 5000, tant de respecte es mereixen una quantitat o altre, l'important és que els inquers i inqueres es van poder manifestar i expresaren fort i clar el seu disgust amb la manera actual de governar. Pens que ara és l'hora de rectificar i vull pensar que així ho faran. Inca no pot aguantar molt més les mateixes maneres xulesques de l'actual euip de govern. Enhorabona a tots els que hi ereu i a tots els que hi volieu anar i no vau poder o no us vàreu atrevir. Ja coneixem els seus mètodes. Es pensen que per què deixen un local a certa gent aquesta no pot dir el que pensa. Estariem arreglats si aconseguissen comprar la societat civil per un plat de llenties o la cessió d'un local municipal. No han d'oblidar que l'ajuntament sóm tots i que el PP únicament n'és el llogater provisional. Tot i que els costi creure l'ajuntament no és ca seva, hi són de lloguer fins que el poble sobirà vulgui.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

╚xit de la manifestaciˇ d'avui. Ja n'hi ha prou

antonirodriguez | 16 Juny, 2009 19:31

Per si us interessa aquest és el manifest que s'ha llegit avui vespre.

En un sistema democràtic, la sobirania recau en el poble i, per això, és imprescindible escoltar i atendre en cada moment les opinions de la ciutadania. De vegades, no funcionen els mecanismes per copsar el parer dels ciutadans o bé les administracions públiques i els respectius governs no atenen com seria oportú aquestes demandes.

És per això que avui som aquí. Els ciutadans i les ciutadanes d’Inca aquí presents volem manifestar el nostre malestar per una sèrie d’actuacions que consideram desencertades i també volem proposar alternatives que ens semblen idònies per dibuixar la ciutat que volem per a tothom.

 És necessari millorar Inca. Per aquest motiu, estam d’acord que es duguin a terme tota una sèrie d’obres que puguin millorar la fesomia de la ciutat i la puguin dotar adequadament d’infraestructures i de serveis. Ara bé, aquestes reformes s’han de planificar amb molta cura per tal de minimitzar les molèsties que ocasionen a la ciutadania i els perjudicis que provoquen al bon funcionament de l’activitat econòmica de comerços i negocis.  No volem obres mal fetes que no s’acaben mai. Volem una millor planificació de les actuacions. Volem una solució definitiva per al mercat cobert. Volem que les obres s’acabin com més aviat millor. Estam farts de tants retards. Volem que els aparcaments i l’activitat comercial reactivi novament una de les zones més dinàmiques d’Inca. Però també exigim que es respecti l’alineació del carrer del Born i demanam que se tomi aquest mur que no agrada a ningú, que xapa el centre en dues meitats que es donen l’esquena. No volem el mur del mercat, no el volem! També consideram oportú reclamar més activitats culturals i de lleure. Volem que hi hagi més suport i complicitat amb totes aquelles persones i entitats que contribueixen a la dinamització cultural de la nostra ciutat. Volem més cultura i volem teatre. Volem que es dugui a terme la rehabilitació del teatre Principal d’Inca i que tengui una programació estable que el converteixi en un referent cultural de tota la comarca. Volem teatre, volem més cultura!     

Les persones que tenen responsabilitat de govern, i en especial els de l’Ajuntament d’Inca, que és l’Administració pública que tenim més propera i sentim més nostra, han de gestionar de manera clara i escrupolosa els doblers que són de tothom. Però ara més que mai, que patim els efectes de la crisi financera, els comptes municipals han de ser clars. I volem un control exhaustiu de les despeses. No volem que els nostres governants tenguin les mans foradades, és hora de posar molt de seny i retallar qualsevol despesa supèrflua. I també demanam equitat a l’hora d’invertir aquests doblers. No volem parts i quarts. Els diners que són de tots s’han de gastar en benefici de tothom!

Per això, també reclamam avui polítiques actives a favor de la joventut. No volem que un col·lectiu tan important per al futur d’aquesta ciutat quedi exclòs de la programació municipal. Volem més activitats per als joves. Volem que els tenguin en compte!  Així mateix, incidim en la necessitat de millorar la seguretat ciutadana i evitar el caos circulatori de la ciutat. Volem una ciutat tranquil·la i acollidora, sostenible i solidària. Finalment, reclamam mesures encaminades a millorar la qualitat de vida per a les persones. Volem una ciutat per viure i per conviure, on tota la ciutadania pugui desenvolupar-se de manera individual i col·lectiva. No volem una ciutat abandonada i trista. Volem la ciutat que ens mereixem! 

Però, sobretot, volem reivindicar el dret de la ciutadania a expressar-se i l’obligació dels governants a tenir en compte aquestes opinions. Aquesta ciutat la farem entre totes i tots. Per això, els presents aquí volem dir: Ja n’hi ha prou, volem les coses ben fetes! Ens mereixem una Inca millor!

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DIMARTS DIA 16 A LES 20'OO HORES MANIFESTA'T

antonirodriguez | 13 Juny, 2009 22:19

 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Inca: dos anys de retard per arreglar la c˙pula de la picina coberta

antonirodriguez | 11 Juny, 2009 15:18

AMB DOS ANYS DE RETARD L’AJUNTAMENT FA REPARAR LA CÚPULA DE LA PISCINA COBERTA

Des del BLOC  per Inca es demanaran mecanismes per a compensar els usuaris del deficient servei prestat i del tancament temporal de la piscina

Després que, ja dins el 2007, el nostre grup municipal denunciés les deficiències que tenien lloc a la piscina coberta ara, dos anys després, i després de diverses denuncies davant els mitjans de comunicació, mocions dutes a plenari que no s’aprovaren per mor de tenir en contra el vot del PP, de negar-nos informació sobre les deficiències que tenien lloc, i sobretot d’un sobrecost del 60 % en el preu final de la piscina ara l’ajuntament d’Inca fa arreglar la cúpula de la piscina coberta i demés deficiències.

Cal tenir present el compromís pres per part de l’empresa amb l’ajuntament que havia d’arreglar les deficiències manifestes durant l’aturada tècnica que va tenir lloc el passat mes de setembre  i no obstant aquell compromís es va incomplir.

Recordar també la petició del nostre grup per a fer una auditoria tècnica amb l’objectiu d’identificar els incompliments del projecte en la seva execució i manteniment i si era precís, un cop demostrat s’hi s’havia actuat incorrectament, incoar un expedient sancionador contra l’empresa pels incompliments contractuals manifests.

El grup del PP s’hi mostrà contrari i això ha ocasionat dos anys de retard en arreglar les deficiències.

Des del BLOC  reclamem que es prenguin les mesures necessàries per què el temps que haurà estat tancada la piscina no es cobri als usuaris i es cerquin mecanismes per a compensar-los del deficient servei prestat.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent