Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

DESPRÉS DIUEN QUE NO FEIM APORTACIONS EN POSITIU

antonirodriguez | 27 Febrer, 2010 21:22

Ahir divendres el nostre grup municipal va presentar al ple de l'Ajuntament d'Inca 4 mocions; A favor de la finalització de la guerra d'Afganistan, en contra del Canon digital, per què el Govern Espanyol retorni a Inca el Polvorí de Santa Magdalena i en contra de la mesura den Zapatero per allargar la jubilació als 67 anys.

Sí, aprovades per unanimitat i fins i tot el PSOE hi votà a favor tot i que tan sols feia uns dies el Senador Ramís ens havia criticat per què en Pere Sampol havia aconseguit la majoria a la comissió de defensa del Senat Espanyol sols amb els vots en contra del PSOE pel retorn del Polvorí a Inca, una moció, per altra part que ell havia aprovat amb anterioritat a Inca. També aconseguirem els vots de tots els grups, encara que tan sols feia uns dies que ens havia posat a parir i havia defensat en una altre ocasió que endarrerir la jubilació als 67 anys era una mesura social. Coses de la vida. 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent