Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL PP ENS PRESENTA PER A LA SEVA APROVACIÓ 500 MIL EUROS EN EXTRAJUDICIALS (O COM TUDA ELS DOBLERS EL PP D'INCA)

antonirodriguez | 26 Novembre, 2010 16:41

Avui el PP d'Inca ens ha duit al plenari 500 mil euros en factures extrajudicials per a la seva aprovació. Aquí teniu els meus arguments per a votar-ho en contra. 

Dèiem el passat mes de març, quan ens dugueren la Primera part dels extrajudicials per a l'any 2009, quan encara no sabíem la sorpresa que ens tenien preparada per avui, que aquell era el relat d'una mort anunciada. I això ho dèiem quan ens volien fer creure que per a 2009 els extrajudicials pujaven la quantitat de 1'5 milions d'eruos. Avui però, ja no sabem com hem de qualificar-ho. Avui afegeixen al banyat de la seva pèssima gestió econòmica. 0'5 milions d'euros més. En total 2 milions de despropòsits. Com és possible això?

No ens val que el Sr. Ferrari vagi dient que desconeixia l'existència d'aquestes factures, la majoria generades durant la seva gestió con a regidor d'Hisenda, no ens val perquè totes les que la duen, porten data d'entrada d'aquesta legislatura i si és cert que els seus regidors li amagaven aquestes despeses, cosa que es molt improbable, és per a fer-ne dimitir algun o dimitir vostè.

Des de l'equip de govern es justifiquen també dient que la despesa realitzada “no tenia altra finalitat que la d'evitar la paralització dels serveis municipals” Vull remarcar-ho: “EVITAR LA PARALITZACIÓ DELS SERVEIS MUNICIPALS”. Quin eufemisme per a prendre el pel a l'oposició i a la ciutadania. Ens volen explicar com es paralitzen els serveis municipals comanant a una empresa per posar una publicitat de 400 euros a una revista que no la coneix ningú? Em pot dir com es pot paralitzar la gestió municipal amb un paquet de piles i par de guants i que sumen l'import de 10 euros que és l'import d'una factura que hem pogut trobar entre les despeses pendents de pagament des de fa mes d'un any?

He dit un eufemisme per no dir una mentida, per què realment no es pot titllar d'altre manera la seva justificació una mentida com la Seu.

Es cert que tots els proveïdors de l'ajuntament han de cobrar les seves feines, lo que no pot ser es comanar certes feines per la tudadissa de doblers que significa i sobretot amb els temps que ens toca viure.

Anem per pams:

Be, al cap i a la fi, una tudada de doblers, una patinada més d'aquest equip econòmic que governa l'ajuntament i d'alguns regidors que durant aquests anys s'han dedicat a gastar molt més del que podien i d'uns batlles que han permès una pèssima gestió pels que fa als doblers públics malgrat que al cap i a la fi qui ho paga i qui ho pateix siguin els nostres ciutadans.

I com ja els vaig advertir el passat mes de març, quan ens dugueren la primera part del pagament de les factures extrajudicials, certes factures, sobretot les que fan referència a la partida pressupostària 432-22611 de l’any passat que fa referència a Turisme – Festes Populars i Dijous Bo que avui ens duen a aprovació no han passat per cap procés de contractació. Ja els vaig advertir que en els temps que corren això pot resultar perillós perquè està quedant més que clar, claríssim, que si vostès paguen aquestes factures després d’haver-se botat tota la reglamentació de contractació de l’administració, resulta, deia, que vostès, al nostre entendre, cauran en prevaricació. S’ho pensin, per favor, dues vegades abans de votar a favor. Moltes gràcies i res més, de moment

 

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

L’equip de govern d’Inca ens nega la informació

antonirodriguez | 13 Novembre, 2010 23:57

Avui dissabte ha sortit publicat al Diari de Balears una notícia en la que es deixava constància de que jo, com a representant del PSM  a la Comissió d’hisenda, havia abandonat dita comissió i que no feia comptes tornar-hi fins que l’equip de govern ens doni la informació que fins ara ens ve negant, alguna d’ella des de fa 3 mesos, i que la venim reclamant de llavors ençà cada setmana.

La documentació que reclamem és un dret fonamental que tenim els membres de l’oposició per poder fer el seguiment del que succeeix dins l’ajuntament i no se’ns pot negar i així ho confirma la llei.

Això no obstant aquest equip de govern ens amaga la informació que tenim pendent contestar.

-Des del 15 de juliol de 2010 hem demanat informació sobre les factures que l’empresa CLAVE va facturar a la present legislatura a l’ajuntament d’Inca.

-Amb data 23 de juliol de 2010 donarem d’entrada un escrit en que demanàvem sobre l’acte de recepció de les obres de l’actual quarter de la policia local, la llicencia d’activitats del local i les sentencies referides a l’ordre de tancament i precinte de l’antic local de la policia.

-Amb data 27 de setembre de 2010 i amb registre d’entrada 12809 ens interessar-me sobre quantes cadires de les que té en propietat com a material d’ús i cessió a altres entitats i organismes ha comprat l’ajuntament d’Inca durant les dues darreres legislatures.

-I per acabar, amb data 13 d’octubre de 2010 i numero de registre 13646, a rel de les declaracions fetes per un antic empleat de TRUI en que implicava a l’ajuntament d’Inca, entre altres 3, de manipular els concursos, un llistat de preguntes sobre concursos fets per l’ajuntament d’Inca en què l’empresa guanyadora hagi estat TRUI o una empresa vinculada .Idò be, a dia d’avui encara no ens han contestat.

Es més, durant el passat plenari quan vaig demanar al sr. Segui, regidor de personal, que pensaven fer amb el personal fixa de la plantilla de neteja que quedava a l’ajuntament en va dir molt clarament: NO LI VULL DIR.

Davant tots aquests fets tan greus, com a partit polític no ens ha quedat més remei que prendre una mesura de força com la d’abandonar la comissió.

Però no tan sols això. També els hem advertit que si dia 2 de desembre, data de la propera comissió d’Hisenda ordinària, no ens han contestat a les preguntes que tenim pendent feim comptes acudir als tribunals.

Davant la gravetat dels fets com és d’amagar la informació a l’oposició al Sr. Ferrari, regidor d’Hisenda únicament se li ha ocorregut dir que la meva postura era “irresponsable”. Veure per creure.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Avinguda Reis Catòlics o la improvisació del PP amb les Fires d’Inca

antonirodriguez | 05 Novembre, 2010 13:13

Els veïnats de l’Avinguda Reis Catòlics d’Inca tornen a manifestar la seva indignació. Tot i les nombroses promeses fetes per l’equip de govern de la nostra ciutat, ara resulta que un cop finalitzades les obres de reforma de l’avinguda i degut a que el PP d’Inca no sap que ha de fer amb les atraccions de fira els torna col·locar en aquesta avinguda, tot i haver promès als veïnats que un cop realitzades les obres de millora aquests ocuparien un altre lloc.

Des del PSM d’Inca volem manifestar el nostre suport cap al col·lectiu veïnal. Son massa anys de renous i molèsties, però no tan sols per això. És que enguany aquest indret era el menys adequat de tot Inca per que hi tornessin a posar les atraccions de fira.

 

Una obra nova, i que ja denota certes mancances pel que fa al trespol ja que a hores d’ara ja hi ha moltes rajoles rompudes, amb una estructura que no permet, un cop col·locades les atraccions a sobre, que la gent camini amb normalitat degut a l’estretor del passadís que ha quedat i que ja vaticinem que els rosers i plantes allà sembrades es faran malbé.

No estam en contra del que el firaries venguin, ben al contrari, pensam que donen un bon servei a una part de la nostra ciutadania i a més deixen els seus doblers en pagar les taxes i impostos corresponents.

El que es motiu de la nostra critica és la improvisació de l’equip de govern a l’hora d’enfrontar-se a les necessitats de la nostra ciutat. La setmana passada ocupaven la Gran Via Colom però com que ara hi han de posar altres atraccions per a la tercera fira fan moure els firaries a un altre indret.

El que cal és trobar un recinte adequat i que compti amb el consens de totes les parts (veïns, comerciants, usuaris i ajuntament) i segurament l’Avinguda Reis Catòlics ara mateix sigui el lloc més inapropiat de tots els possibles.

 

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM d’Inca fa arribar al ple una sèrie de mancances de l’àrea de serveis i manteniment de l’ajuntament i n’exigeix solucions ràpides

antonirodriguez | 01 Novembre, 2010 19:51

Durant el darrer plenari des del grup municipal del PSM ens varem fer ressò d’una sèrie de queixes efectuades pels veïnats de la nostra ciutat, totes elles relacionades amb l'àrea de serveis i manteniment.

A les mateixes es reclamava una solució a temes relacionats amb la neteja i el manteniment de la nostra ciutat com ara que el punt Verd no admeti les bosses de rebuig amb material de restes de gespa o poda o que el punt de recollida situat vora l'escorxador es trobi constantment brut, ple de deixalles i en un estat penós.

També és el parer de molts que la deixalleria mòbil té un funcionament deficient. Així com que hi ha una manca generalitzada d'informació i per això des del PSM pensam que la primera passa seria una campanya de conscienciació genèrica amb el tema de la recollida i la neteja dels carrers així com activar la neteja dels solars privats i públics.

Les queixes són constants sobre la falta de neteja de les voravies, s'han trobat rates mortes pels carrers de Crist Rei o sant Bartomeu i els serveis de neteja han reaccinat tard davant les denuncies dels veïnats afectats, per no parlar de la quantitat d'excrements de cans a tot Inca la qual és massa nombrosa com per deixar-ho sense resposta.

Un altre tema que des del PSM ens demanem es si és precís netejar amb aigua de pressió els carrers? El servei resulta ser molt deficient degut a la manca de pressió de l'aigua que surt dels brolladors dels camions que l’efectuen. En la situació actual aquest servei només serveix per a enfangar el carrer i és una font de petits accident de trànsit.

Cal guardar una millor imatge de la ciutat. La neteja deixa molt que desitjar en moltes zones de la nostra ciutat com ara la plaça del Bestiar o la zona del casc antic, al voltants del call i el carrer de l'aigua. No es la imatge que s'ha de donar de la nostra ciutat.

Falta manteniment a molts de carrers. Voravies en mal estat, brutor i estat de l'asfalt lamentable. Exemples els trobem al carrer Puresa, o fins i tot al carrer Velazquez on els veïnats s’han mobilitzat i han presentat un llista de firmes per donar suport a unes vindicacions en el mateix sentit. Per no parlar del carrer Joan Miró on, des què s'han fet les obres per a la separació de les aigües brutes, la zona es troba bastant degradada. Faltes grosses a l'asfalt, papereres arrabassades, clots a la vora via que s'utilitzaren per fer cates abans de realitzar les obres i no s’han arreglat posteriorment. Les garangoles dels arbres aixecats per mor de les arrels, o fins i tot una voravia davant l’Institut Pau Casesnoves molt degradada i impossible de transitar.

Per no parlar de la carretera de Lluc on cada vegada que es lleven les bandes per minorar la velocitat es torben setmanes per a tornar-los a posar. Bandes que, com tots sabem, no són les adequades. Sempre s'ha reclamat minoradors de velocitat com els instal·lats a l'avinguda d'Alcúdia o al carrer Gral Luque. Cal que tenguin en compte també que el semàfor de l’avinguda de Lluc cantonada amb Germà Benildo està romput.

Ja per acabar, aquests dies s’ha duit a terme les tasques de detecció de fugues d’aigua a la xarxa a diversos carrers, com ara al C/ Miquel Servet. Sabem que les queixes pels talls d’aigua han estat constants. Que hi hagi talls d’aigua es normal quan es realitza una tasca d’aquest tipus però el que ja no es tan normal, tot i que deu ser habitual, és que no s’avisin als veïnats. Una senzilla nota explicativa en començar les inspeccions avisant als veïnats del que podrà succeir faria que la gent restés informada i no passes res del que ha passat quan mancats d’informació han cridat a l’ajuntament i des dels serveis no s’ha donat tal volta tota la informació que s’hauria d’haver donat. Aquesta és una tasca de coordinació que ha de fer la regidora i és el que li demanem per a futures accions. La gent sap entendre que si s’estan realitzant aquestes tasques tal volta sigui precís talls d’aigua, el que no entén és que no se’ls avisi amb anterioritat de que això succeirà.Després de veure l'allau de peticions fetes comprovam com  la nostra ciutat està mancada d'un servei de manteniment àgil i capaç de donar respostes adequades als nostres ciutadans.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent