Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSM-IV D’INCA

antonirodriguez | 03 Maig, 2011 11:17

Ahir varem presentar la candidatura del PSM-IV d'inca al Pub SART d'Inca. per si vos pot interessar aquí teniu les meves paraules adreçades al públic durant l'acte.

Benvolguts amics i amigues, gràcies per esser avui aquí.

Gracies perquè vosaltres sou la nostra força, la nostra raó, el nostre COMPROMÍS.

S’acosten les eleccions i ha arribat l’hora de prendre  decisions valentes. És l’hora de treure profit de la feina feta fins ara, però sobretot de la que encara ens queda a tots per fer, perquè sense vosaltres, sense el que significau, nosaltres, les dones i els homes que ens presentam a la candidatura de la coalició PSM-IniciativaVerds per Inca no tindríem raó d’esser.

Com a societat, tenim molts de reptes per endavant que hem d’afrontar amb optimisme i garanties. Som valents i en tenim ganes. Ha arribat l’hora de què l’Ajuntament d’Inca assumeixi les seves responsabilitats en tots els camps que li pertoquen i lideri un projecte de ciutat dinàmic, sostenible i engrescador.

La coalició PSM-IniciativaVerds d’Inca presentam un equip de persones, com heu pogut veure, ben preparades, il·lusionades i amb ganes per governar. Però no per governar de qualsevol manera. No volem ser una alternança al govern del PP: volem ser una alternativa en les idees i en les maneres. Volem un canvi de model de gestió municipal i per això tenim un projecte innovador i participat. El vostre projecte. Aquell projecte que hem elaborat amb l’ajuda de totes les persones que han col·laborat en la seva confecció des de fa temps, al llarg de tantes i tantes reunions. Un programa des de i per a Inca.

Presentam un grup de gent que treballarà des de l’Ajuntament per a modernitzar la gestió municipal i fer-la més eficient, comptant amb la participació i la complicitat de la societat inquera. Només entre totes i tots podrem aconseguir els objectius que ens hem marcat. Uns objectius que estan a l’abast però que fins ara la majoria del PP no ha volgut posar en pràctica. Per què l’actual govern municipal és un govern cansat, sense idees pròpies i que ha duit a Inca al major deute econòmic de la seva història. Un govern del PP fort amb els dèbils i dèbil amb els forts.

Des de la coalició posarem èmfasi en aquells projectes que afavoreixin la reactivació econòmica de la nostra ciutat. És necessari recuperar el dinamisme econòmic del nostre municipi i de la nostra gent i fomentar la creació de llocs de treball posant les mesures adequdes. Aquest serà el nostre repte principal. I per descomptat, tendrem una cura especial pel benestar i la qualitat de vida de tota la ciutadania.

L’Ajuntament ha d’estar al servei de tots els ciutadans, amb una gestió eficient i racional dels recursos públics.  Farem que Inca recuperi el seu protagonisme. Hem d’esdevenir un vertader referent per a tota la comarca des d’un punt de vista social, comercial, educatiu i cultural.

És imprescindible que el sentit comú i la planificació imperi en la gestió municipal. Hem d’acabar amb els mals vicis i les despeses supèrflues que s’han anat acumulant les darreres legislatures. Posarem ordre i criteri en la gestió municipal. Per això mateix volem fer un gir a tota l’estructura de govern. Volem diferenciar-nos del que s’ha fet malament fins ara i per això mateix hem estructurat el programa en 5 grans arrees de gestió (Governança, Econòmica, Benestar, Territori i Ciutadania) que estaran coordinades entre si i representades a la junta de govern i amb un pes específic.

Volem una ciutat pensada per a les persones. Tothom ha de poder gaudir de la ciutat: els infants, els joves, les persones adultes, els majors, les persones amb necessitats especials..., (deixeu-me fer una menció especial molt especial a un amic, en Pere Pons Vich, que ens acompanyava a la passada candidatura municipal a Inca i que avui ja no es entre nosaltres. Un record molt especial a aquest combatent de la vida que dia a dia ens donava ànims per continuar lluitant pels drets de tots).

L’urbanisme ha d’estar al servei de les persones i no sotmès als interessos particulars d’uns privilegiats.

En definitiva, farem una gestió eficient, honesta i transparent. Una gestió que tengui en compte l’opinió i les demandes de tota la ciutadania. Aportarem idees noves, il·lusió i moltes ganes de fer feina per al bé comú. Escoltarem la nostra ciutat.

Aquest és el nostre compromís amb Inca.

Moltes gràcies.

Antoni Rodríguez i Mir

Candidat a batle

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari