Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

CARTA ALS AMICS I AMIGUES DEL PSM D'INCA

antonirodriguez | 08 Juny, 2011 00:23

Benvolguts amics i amigues del PSM-EN d’Inca,

Després de les eleccions municipals i autonòmiques del passat dia 22 de maig em dirigesc a vosaltres com a candidat de la coalició PSM-IV a Inca i com a secretari general de l’agrupació per agrair-vos la confiança feta al nostre partit i a la nostra coalició.

Una confiança que ens ha suposat assolir la fita dels 1187 vots a les eleccions municipals i 1312 a les autonòmiques i que s’han traduït en dos regidors a la nostra ciutat.

Dos regidors, n’Andreu Caballero i jo mateix que ens posem a la vostra disposició per allò que considereu més oportú a l’hora de treballar per Inca.

Un cop finalitzat el període electoral continuem amb el nostre compromís amb la nostra ciutat i amb tots vosaltres.

Els resultats que s’han donat a Inca no han fet possible un canvi en el govern de la ciutat però si alguna cosa vos puc prometre és que, des de l’oposició, continuarem treballant perquè aquesta millori en tots els aspectes possibles.

Sabem que la democràcia és alguna cosa més que votar cada 4 anys, és per això que ens oferim a què ens faceu arribar totes les vostres propostes per telèfon o per correu electrònic.

Vos promet que a l’ajuntament d’Inca els regidors del PSM-IV treballarem fent una oposició ferma, rigorosa i compromesa amb els nostres ciutadans i amb el nostre programa, aquell amb el qual ens hem presentat a les eleccions i per al qual vosaltres ens heu dipositat la vostra confiança.

De cara al futur més immediat i amb els resultats que hem obtingut en aquestes eleccions autonòmiques, tenim a l’abast assolir un diputat a Madrid. Per això mateix vos continu demanant la vostra confiança i el vostre suport.

Atentament,
Antoni Rodríguez i Mir

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari