Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Després d'un congrés del PSM

antonirodriguez | 16 Novembre, 2008 19:23

Hem acabat d'hora i amb tots els vents a favor. Els militants del PSM ja ens mereixiem un congrés de debat tranquil després dels dos darrers en que ens aficarem en lluites fraticides. En Biel Barceló ha sabut fer la transició i amb aquests dos anys hem fet una llarga travessia. A partir d'ara toca tornar a navegar, examinar les naus pel viatge i reemprendre altre cop el camí amb el millor bagatge.

Salut i força a tots els companys i companyes del PSM.

Una cita de Carson Mc Cullers: "No, no crec en l'eternitat com diu la religió. Crec en les coses que sé i en els meus descendents. I crec també en els meus avantpassats."

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. Miquel Albero  |  21-11-2008 a les 17:01

  Apreciat amic Toni,

  En primer lloc, vull donar-te l'enhorabona pel fet que hages deixat el teu blog en les mans d'un professional que ha sabut plasmar amb la imatge el que tu i jo (i moltes i molts) volem per al PSM d'Inca.

  Ja saps que sóc bastant crític amb aquestes coses, però no puc deixar de lloar l'encert del disseny: la foto és molt encertada, excel·lent.

  Primer, et copsa una imatge clara i nítida, tarja de presentacio que transmet serenor, proximitat i honradesa.

  Acte seguit, les teues paraules ho acaben d'envernissar tot d'afabilitat de poeta i claredat lúcida d'estilet.

  Molta sort en aquesta nova etapa que encetes.

  Una abraçada,
  Miquel

 2. 2. G.  |  28-11-2008 a les 11:29

  Frase muy porfunda, creer en el hombre y la mujer, en sus posibilidades, hacen de la política el arte de lo posible.
  La religión es otro asunto en aquellos paises que se rigen por el principio de laicidad, y se reserva sobretodo al ámbito de la moral.
  Hay valores intrínsecos al ser humano, no todos los inculca la religión -¡gracias a Dios!- pero cuando éstos valores faltan vemos cosas como los acontecimientos (de corrupción) a los que ultimamente asisitimos; por no hablar de la situación general del mundo. Deberíamos revisar la deontología personal y/o profesional en estos casos.
  Para concluir; ni la política ni la religión son malas en sí mismas, todo depende con qué finalidad se las utiliza, y no estoy diciendo nada nuevo, ¿verdad?.
  Podemos recordar, si me permiten, al filósofo inglés Thomas Hobbes, que definía al hombre como el lobo del hombre.
  Y, dónde está el término justo o la línea del medio?? Pregunta complicada! Evitando el berenjenal; personalmente creo que ese punto medio sólo está en el corazón de cada hombre y mujer, un lugar recomendable donde cada ciudadano debería de ver.
  Un saludo.
  G.

Publica el teu comentari