Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PER LA MILLORA DE LA CARRETERA INCA-SELVA

antonirodriguez | 20 Novembre, 2008 17:43

Des del Bloc per Inca (PSM-Alterntiva) hem pres la decisió de resentar una moció a l'ajuntament d'Inca sobre la millora de la sortida de la ciutat per la carretera d'Inca a Selva.Des de fa anys la sortida de la ciutat d’Inca en direcció a Selva, coneguda com a Avinguda de Coc i Lluc, ha presentat una sèrie de problemes molt greus pel que fa al trànsit rodat sobretot als veïns de la zona. 

Antoni Rodríguez i Mir com a portaveu del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-ALTERNATIVA)  presenta a consideració del ple la següent MOCIÓ

Ser una artèria viària d’Inca amb tant de trànsit ha provocat per si mateixa un caramull de problemes que, malgrat les vindicacions veïnals reiterades des de fa anys, a dia d’avui encara no s’han resolt.

Cal tenir en compte que aquella és una zona on s’hi concentren un alt volum de centres escolars amb la sobrecàrrega de trànsit a certes hores del dia. Hem de destacar també que molts de cotxes i camions que entren i surten de la ciutat no respecten el límit de velocitat establert per la normativa vigent.

És evident que l’asfaltat presenta irregularitats i desnivells, per mor d’unes obres de canalització de diversos serveis mal acabades, que han fet que el trespol hagi paït i que provoqui forts enrenous a totes hores del dia i de la nit per mor del transit rodat.

També és cert que en ser una carretera amb molt de trànsit, cap a la qual es dirigeix tota la circulació de la zona de l’IES Pau Casesnoves, el sortir a la via principal suposa un perill per a tots els cotxes que ho intenten i ja s’han produït diversos accidents degut a la falta de visibilitat dels qui intenten travessar el carrer. Tot això obliga a prendre una sèrie de mesures tècniques com ara posar semàfors limitadors de velocitat, pintar els passos de vianants, elevar-los en alguns casos, etc.Cal tenir també en compte que el passat mes de setembre el ple de l’ajuntament d’Inca va aprovar mitjançant conveni amb el CIM, conveni que es signa per ambdues parts el passat mes d’octubre, el traspàs d’algunes vies (carretera de Lluc, carretera de Lloseta, Avda Jaume II) de titularitat insular a titularitat municipal amb la conseqüent partida econòmica. Per tot això l’ajuntament d’Inca pren en consideració els següents ACORDS

Primer.- L’Ajuntament d’Inca prendrà les mesures necessàries per a eliminar la problemàtica ocasionada actualment a dita carretera així com a diferents punts negres de la nostra ciutat i establirà un calendari per a realitzar aquestes obres de millora.

Segon.- L’ajuntament d’Inca establirà un pla tècnic per a pal·liar la problemàtica i el negociarà amb els veïns de les diferents zones on es pugui presentar un conflicte semblant com ara la zona de les carreteres de Lloseta, Muro, avinguda d’Alcúdia i l’avinguda Jaume II, etc. Antoni Rodríguez i Mir    Grup municipal del Bloc per Inca (PSM- Alternativa)Inca, 7 de novembre de 2008.  

Categoria: General. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. Margalida Pascual Socias  |  24-11-2008 a les 08:59

  Hola Toni, he descobert aquest bloc de casualitat, mentre en llegia d'altres habituals.
  Esper que et sentis còmode en aquest espai i no el deixis "oblidat" molts de dies.

 2. 2. Son Amonda  |  25-11-2008 a les 12:10

  Bones Toni.
  Soc un veï de son Amonda.
  Gràcies per la preocupació!!!!. A mem si es pot fer qualque cosa.

  El que comentam molts veïns també, però no ens acabam de moure mai, és que la recepció de la senyal de TV és molt dolenta. Els tècnics ens diuen que El Serral dels Molins o Orient mos dificulta l'arribada d'una senyal amb qualitat.

  Ens comenten que l'ajuntament te nistalació feta per un parell de canals al Puig de Sta. Magdalena, però cad repetidor val 6.000€ i fa estona que no es millora res al respecte. Realment, com veus no tenc informació segura al respecte. No te'n fïis molt.

  El que te volia expressar es si podríeu fer qualque consulta sobre si es pensa millorar la recepció d'aquesta zona. Crec que depen dels ajuntaments, segons ens diuen els antenistes que mos venen a veure.

  Salutacions

 3. 3. pcczbbuofn  |  04-05-2020 a les 06:22

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Publica el teu comentari