Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

SON ANOMDA ALTRE COP

antonirodriguez | 25 Novembre, 2008 21:27

Benvolguts colaboradors. Arrel de penjar la moció de la carretera de Selva he rebut diversos suggerients vostres que em parlen de a nostra barriada: Son Amonda.

Sense cap tipus de dubte les barriades són les grans oblidades den Pere Rotger i la seva majoria municipal. És per això que ara des del Bloc per Inca ens hem posat al costat d'una sèrie de veinats que s'han posat a recollir signatures -en duen més d'un miler!, enhorabona a tots per l'esforç i la feina feta- entre els veinats per aconseguir la reacció de l'ajuntament.

Fa tres anys ja varen demanar el mateix i l'ajuntament no va reaccionar. Ara però els del PP s'han posat a fer feina. Estan arreglant l'entrada de la carretera al polígon per la part de Sencelles, la carretera de Lloseta i sembla que aviat es posaran a asfaltar la carretera de Selva. Tot això però d'esquena al ciutadà. A ningú ens han demanat quin tipus de millores s'hurien de realitzar a cap dels tres casos que us he esmentat. Estan anys per arreglar-ho i quan s'hi posen sempre fan el seu cap envant.

Quina millora realitzaran a la carretera de Selva? i a la de Lloseta? No n'hi ha prou amb asfaltar damunt l'asfalt. Falta saber si el gruix d'asfalt continuarà creixent i això obligarà als veinats a eixugar l'aigua que entri pel portal cada vegada que plogui, quines mesures de seguretat viària es prendran per a returar el trànsit o quans semàfors fan comptes posar? A ningú li han demant res. Després surten bunyols com la plaça Mallorca o el Mercat Cobert.

És cert també, com em comenta un blocaire desconegut que a Son Amonda la recepció dels senyals de televisió són molt millorables. Demanarem a l'ajuntament que hi inverteixi, de la mateixa manera que també durem a plenari la millora de la "plaça" que hi ha darrera l'institut Pau Casesnoves o que la biblioteca de l'IES pugui donar un bon servei als veinats, com va prometre el batlle, quan vulguin consultar qualque llibre. Que cuidin els arbres que s'han sembrat i que a l'hora de posar-ne de nous s'hi mirin un poc més i en cerquin que no aixegui tant el trespol com fan els pebreters bords que majoritariament ara hi tenim sembrats.

Salut a tots i molts d'anys a totes les Catalines.  

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Son Amonda  |  26-11-2008 a les 13:12

    La veritat es que s'agraeix moltíssim que es pomoguin aquests tipus d'iniciatives. Estam massa acostumats a tractar amb gent que te el seu interés principal a Palma i jo crec que les competències municipals haurien d'estar molt més potenciades perque és la capa que més contacta amb el ciutadà.
    Moltes gràcies!!!

Publica el teu comentari