Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

PLENARI NOVEMBRE 08 (SEGONA PART)

antonirodriguez | 29 Novembre, 2008 19:57

Durant el plenari hem volgut fer una sèrie de preguntes. Aqui les teniu i us anim a col·laborar-hi amb els vostres comentaris. Trobareu la pregunta en negre i en vermell i blau les respotes i els comentaris.

PRECS I PREGUNTES PLENARI NOVEMBRE 08

1.- En referència a les darreres fires celebrades a Inca el passat mes d’octubre de 2008 i pel que fa la FIRA MEDIEVAL, des del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa) voldríem saber:

-Quins criteris es varen seguir per a la contractació l’empresa que organitzà la fira Medieval?

-Nom d’aquesta empresa?

-Quin és el cost de la fira que l’ajuntament va haver d’assumir?

-Quin procediment s’ha seguit per a la seva contractació?

-Ens sigui lliurada una còpia d’aquest expedient.

(Hem demanat resposta per escrit)

2.- Quin ha estat el cost del programa de festes del Dijous Bo així com dels programets de les diferents fires?

(Ens han contestat que res. resulta que el programa el fan directament des de Gràfiques Garcia. el pp hi posa la seva publicitat institucional d’allò que diuen que fan, compteu les fotos que enguany surt el batlle, i l’empresa en fa la impressió!)

3.- Piscina municipal, l’aigua de les dutxes no surt calenta i l’ascensor fa setmanes que no funciona. Per quin motiu?(Diuen que ja ho sabien, però l’aigua continua sortint freda i l’ascensor no funciona, com tampoc tenen arreglada la cúpula retràctil. Vergonya!)

4.- Voldríem saber si ja han trobat la cinta de vídeo del plenari celebrat en motiu del cas cavallistes? En cas de ser declarat culpable el Sr. Rubert, fa comptes fer el mateix que va fer el Sr. Lluc Tomàs a Lluchmajor? O sigui dimitir! 

(Tenen la barra de dir que ells no ho consideren corrupció, i que donaran suport a tots els imputats, de la mateixa manera que han donat suport a en Lluc Thomàs.

I és que si no ho fan així es quedaran sense batlles.) 

Deixeu-me però afegir un tema de varem treure al torn de discussió dels decrets de batllia. El tema també fa referència al cas cavallistes i a la branca inquera del tema. Haureu vist per la premsa, Grup Serra, la notícia de què l’ajuntament d’Inca ha multat un tal Aguiló per tenir un hipòdrom i unes quadres de forma totalment il·legal dins el terme d’Inca. Resulta que aquest senyor és el principal testimoni del PP pel que fa al tema de Cavallistes que el judici del qual s’iniciarà el proper dilluns. Vaig demanar-li al batlle si ell creia en les casualitats per què a nosaltres ens semblava molta casualitat que la setmana abans que s’iniciï el judici des d’Inca s’obri un expedient en contra de que havia estat considerat testimoni de la defensa. Què passa? Jo no crec en les casualitats! A Inca el màxim imputat en el cas cavallistes és en Joan Rubert, ell signà el document que havia de signar el batlle, i a ell se li encolomà el mort. Com és això? Primer es cerquen les pessigolles a qui havia de fer de testimoni a favor d’en Rubert, després surt la notícia per la premsa i després el batlle diu que no mira el que signa (que vagi alerta si continua així, en Lluc Tomàs tampoc no ho mirava i així li ha anat.  No vaig poder deixar de recordar-li aquella frase que en Salvador Puig Antich diu al seu carceller quan aquest li comunica que ETA s’acaba de carregar Carrero Blanco amb una bomba: “Aquesta bomba també m’ha matat a mi).

5.- Volem que ens passin una còpia de la gravació que mensualment fa Localia

(Si Localia muntà, per al PP, el DVD del cas Cavallistes de franc, el passat mes de setembre de 2005, ben bé ens pot regalar una còpia de cada gravació de plenaris d’aquesta legislatura. La subvenció la pagam amb els doblers de tots els contribuents, no sols amb els votants del PP).

6.- Hem demanat una còpia del conveni “non nato” que l’ajuntament va estar a punt de signar amb en Joan Ferrà pel pati del CP Ponent.

(Model de militant del PP fins fa poc i dimoni particular del Sr. Seguí, pel tema del CP Ponent pel solar que va sortir a subhasta per 460 mil €, que l’ajuntament ni vol pagar 840 mil € i ell en demana 1’8 milions. Quina Diferència! Que ens hauríem estalviat si l’ajuntament haguera anat a la subhasta!)

7.- On s’han destinat els 100 mil € que l’ajuntament d’Inca havia previst per a promoció dels comerços de la zona del Mercat Cobert durant el 2008?

La resposta no té pèrdua: “No s’han gastat. Les obres no s’han acabat i per això no cal fer, de moment, cap campanya de promoció d’aquella zona!”

Això ho haurien de dir als comerços que fa dos anys que esperen que les obres s’acabin.

8.- per acabar, un prec, que arreglin el rellotge i el termòmetre que hi ha davant el bar Londres de la carretera de Selva. Sempre marca 6 graus menys del que toca.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Pep  |  05-12-2008 a les 16:27

    Bona feina Toni!

Publica el teu comentari