Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

FONS ESTATAL D'INVERSIO MUNICIPAL: TEATRE PRINCIPAL D'INCA, ARA O MAI

antonirodriguez | 05 Desembre, 2008 18:00

Avui us parlaré del Fons Estatal d'Inversió Municipal.

No vull entrar en si és bona o mala iniciativa. Pens que sempre que tornin doblers per als municipis dels moltíssims que des de les Balears aportem a l'Estat Central ja va bé.

Avui però us vull parlar de com trobem des del BLOC per Inca (PSM-Alternaiva) que han de gastar-se a la nostra ciutat:

REFORMA DEL TEATRE PRINCIPAL D'INCA

Ho fem ara, amb aquesta injecció de 5 milions d'€, o mai com ara es podrà dur endavant el projecte de remodelació que Inca té previst per al seu teatre. No podem deixar passar l'ocasió

Ara és l'hora d'envestir-ho. El govern de l'Estat ens pot pagar la meitat de la reforma. Les altres 3 institucions (Ajuntament, Consell i Govern) hauran de pagar la resta.

Per això mateix avui hem fet una roda de premsa on em presentat la nostra idea i la moció que volem que es discuteixi a la junta de portaveus de dimarts que ve i al Ple que tindrà lloc el proper 28 de desembre. Ara o mai!

Com sempre, esper les vostres aportacions.

Assumpte: Fons estatal d’inversió municipal

Antoni Rodríguez i Mir, com  a portaveu del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa) presenta per a la seva consideració al Ple la següent:

M O C I Ó 

Assabentats que el passat dilluns dia 1 de desembre el Govern de l’Estat Espanyol, anunciava un “ fondo estatal de inversión local”, el qual fa referència a ajudes per fer front a l’atur, i al mateix temps per a potenciar obres de competència municipal. Pensam que s’han d’aprofitar els 5.009.830 € de finançament que pertoquen a l’ajuntament d’Inca,  per  tal de millorar l’obra pública al nostre poble.

 

Vista i comprovada, la necessitat de dur a terme una actuació destinada a millorar les infraestructures culturals de la nostra ciutat i de les quals n’està tan mancada els ciutadans i ciutadanes d’Inca, feim com a primera proposta la següent actuació:

REHABILITACIÓ DEL TEATRE PRINCIPAL D’INCA 

Per tot això, l’Ajuntament d’Inca adopta el següent:

ACORD

 

L’equip de govern de l’ajuntament d’Inca es compromet a dur a terme les passes necessàries per a realitzar el projecte de reforma final del Teatre Principal d’Inca i posteriorment presentar la sol·licitud de finançament al “Fondo estatal de inversión municipal” abans del 24 de gener de 2009 per a dita obra.

 

Antoni Rodríguez i Mir

Portaveu del grup municipal del Bloc per Inca (PSM-Alternativa)

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Biel Frontera  |  05-12-2008 a les 22:53

    Esper que sigui viable, ja que el decret no Ús tot lo flexible que hauria de ser.

    El que estÓ clar Ús que s'han de fer els esforšos necessaris per aprofitar aquests 5 milions d'euros.

Publica el teu comentari