Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL PP NO VOL FER EL TEATRE D'INCA

antonirodriguez | 07 Desembre, 2008 19:37

Benvolguts blocaires, no sé si heu llegit el Diari de Balears d'avui.

Us vull comentar la resposta que el PP d'Inca ha fet a la nostra roda de premsa de divendres sobre el fons estatals d'inversió municipal, (per cert, de la nostra roda de premsa en van sortir 10 línies mesclades amb les propostes del PSOE i en canvi quan avui parla en Martinez gaudeix de mitja plana), en la qual demanavem que es dediquessin els doblers (5 milions aprox) que arribaran de Madrid a la restauració del Teatre Principal. Sempre hem parlat d'intentar trobar fonts de finançament extern per a poder realitzar aquestes obres i ara resuta que quan tenin els doblers el mateix PP reconeix que no té el projecte enllestit.

Segons la queixa de qui va ser màxim responsable de l'area de cultura durant una sèrie d'anys, Tomeu Martinez, resulta que el CIM  sols dedicarà una partida oberta de mil € a la reforma del Teatre Principal d'Inca per al 2009.

El que no diu és que el Consell ha hagut de destinar els 100 mil € que havia posat al pressupost per a 2008 per al Teatre d'Inca a una altre cosa, per què l'ajuntament no ha estat capaç de tenir el projecte a punt.

A això li dic tenir una santa barra per part del PP.

Així mateix en Martinez, a la fi, acaba reconeixent que fins a dia d'avui no s'ha pogut fer res per què l'ajuntament no té a punt el PGOU d'Inca que és qui ha de permetre que es faci la reforma.

Si no el tenen a punt és per cupa seva. Que no serqui extranyes excuses ni faci volar coloms. De totes maneres, dimarts insistirem en què si volem aquest projecte de teatre és ara quan s'han d'aprofitar els recursos que ens arriben com si ens hagués tocat la lotera.

salut i poesia.

Permeteu-me que us recomani un llibre: LLUNARI, de Josep Lluís Aguiló. Editat per Proa.

Esper que en Pep em perdoni que li copii una espipellada dels seus poemes:

ELS GUARDIANS DE LA FRONTERA

Envellim a la frontera esperant

que es decideixi d'un cop l'enemic.

netejam les armes. Apuntalam

els parapets. Quan ve la fosca blava,

que és la frontera de la nit, bevem

els licors que ens preserven del temor

i del fred de les guàrdies nocturnes.

Nosaltres som les murades del Regne;

els vostres molests bàrbars necessaris...

Categoria: General. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. Aina Ferrer  |  08-12-2008 a les 10:04

  Benvolgut Toni, primer de tot gràcies pel teu bloc perquè ens ajuda a estar més directament informats i a seguir d'aprop el que passa a Inca. Es tracta de donar encara més difusió, perquè la gent sàpiga ben d'aprop el que ens concerneix.
  Sembla que passi sempre el mateix amb aquest Ajuntament -d'escaparata- (entre moltes altres coses) que tenim. No fan la feina i donen després la culpa als altres. És una de les seves tàctiques. Quina és la pròxima passa?...
  Estam dins el fred de les guàrdies nocturnes i sí, envellim però amb dignitat. No com ells!. Això és la diferència que ens fa ressistir i persistir. Blocs com aquest així com altres iniciatives són el licor que ens manté. El seu fred és de corrupció i gangrena el nostre és de vigília i de futur.

  Aina Ferrer

 2. 2. joan  |  08-12-2008 a les 15:20

  Com sempre, les tàctiques dels mitjans de comunicació son dignes de moció, encara que no sé si és culpa dels editors/es o del periodiste/a, però el resultat és el mateix.
  Quina frustació i el poble o la massa abduïda dins la realitat virtual.
  Salut a tots/es

 3. 3. Fco.Bonnín alomar  |  08-12-2008 a les 19:28

  ma agraderia sabre com estan les obres del mercat cobert,i també del cent mil (100.000 € ) euros que el batle PERE ROTGER va promete per le zona, podeu fer arrivar al Batle el nostre mal estar per le situaçio, es insostenible , i també al regidor de industria i comerç el Sr. Felip Jerez que en tres añys de obres no a passat ni un moment a donarmos unas paraules da anim, an decepcionat a tots els inquers,una persona dona la cara en lo bó i en lo dolent. un saludo a tots el que feis feina de veritat.

 4. 4. BARTOMEU MARTÍNEZ OLIVER  |  11-12-2008 a les 12:00

  Bon dia estimat amic Toni,
  Des de la distància, et vull felicitar per tenir aquest portal obert a tots els qui participam de la vida pública o de la participació ciutadana i no et podem veure cada dia com abans. Te vull agrair el teu interès per la inundació de Blau Maríi per na Teresa especialment, moments difícils. Gràcies.
  Pel tema del teatre d'Inca, sabeu tant tu com n'Aina, que tilda la nostra acció "d'escaparatada", que el desembre de 2007, el ple de l'Ajuntament d'Inca aprovà el pla d'amortització del préstec de 3'5 m/€ (fins l'any 2039)per tal de finançar el 33% com a soci patró. No entenc per què el Consell actual, d'esquerres en la seva part global de composició, no fa el mateix i em va rebutjar l'esmena que vaig presentar, sense haver cap reserva de crèdit al pressupost. No sé fins quin punt la meva estimada consellera Mascaró està tant convençuda de què el PGOU d'Inca no s'a`provarà el 2009, bien... i la meva pregunta va ser... i si s'equivoca Honorable?? tindrà 3'5 m/€ per fer una modificació de crèdit??? que li diguin al conseller de presidència Cosme Bonet, la cara que em va posar?? tant de bo...tinguem teatre aviat!!
  salutacions des de Bellaterra

Publica el teu comentari