Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL BLOC PER INCA A FAVOR DELS VEINATS DE LA PLAÇA DE L'AIGUA

antonirodriguez | 19 Gener, 2009 18:07

El BLOC per Inca dóna suport als veïnats pel que fa a la reforma de l’entorn del mercat cobert.

 

Des del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa) manifestam el nostre suport als veïns de la zona del Mercat Cobert que en aquests moments s’estan mobilitzant a favor de la seva barriada. El nostre suport pel que fa a les seves objeccions envers el projecte de reforma dels carrers (Roser, Aigua, Fira) posat a la pràctica per l’equip de govern del PP i a les maneres prepotents amb que aquest està actuant.

 

Des del BLOC (PSM-Alternativa) demanem a Pere Rotger que rectifiqui i que abans d’anar més endavant amb les obres es reuneixi amb els veïnats afectats, els partits de l’oposició no ens assabentarem del projecte fins que s’havien iniciat les obres, i arribi a consensuar objectius entre les reformes previstes pel PP i les peticions que els veïns han manifestat aquests dies (mantenir les voravies de pedra, canvi d’ubicació dels contenidors de fems, guardar els espais urbans per al gaudi dels ciutadans...)

 

S’ha d’escoltar als afectats i tenir en compte el seu parer. És en aquest sentit que el nostre grup municipal presentarà una Moció al proper plenari, on, front el model urbanístic del PP, un model dissenyat des dels despatxos, amb el qual es duen endavant unes reformes sense el parer dels afectats, sense haver consultat i escoltat que els sembla, nosaltres presentarem un model participatiu, de consens amb els veïnats i que és el model de gestió urbanística que des del BLOC demanem per a la nostra ciutat. I animarem als veïnats a acudir a la celebració del Ple per a puguin manifestar el seu parer.

 

El PP no tan sols aplica el “rodillo” als partits de l’oposició sinó també als ciutadans d’Inca, els quals pateixen en pròpia carn les “maneres” tan especials del regidor d’urbanisme en concret i de l’equip de govern en general. El PP ha perdut les formes si és que en matèria urbanística n’ha tingut en algun moment. Recordem sinó com ha tret endavant projectes importantíssims per a la nostra ciutat com ara la piscina coberta, la plaça Mallorca, el mercat cobert o el nonat casal de joves de la carretera de Selva.

 

Des del grup nacionalista volem recordar que no és sols amb el projecte esmentat que l’ajuntament està obrant d’aquesta manera sinó amb tots els projectes que fa comptes dur endavant amb els doblers del fons estatals per a inversions municipals. En cap moment li ha interessat consensuar els projectes ni la manera de dur-los endavant.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari