Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

LA PLAÇA DE L'AIGUA S'AIXECA I ES MANIFESTA

antonirodriguez | 31 Març, 2009 18:25

Així ha estat avui. Un grup de veins de la zona del carrer de l'Aigua d'Inca, farts d'aguantar la mala coordinació de les obres que s'estan duen a terme davant ca seva, avui s'han manifestat en contra de la manera de fer les coses que té l'ajuntament d'Inca.

No podem oblidar que l'euip de govern, encapçalat per Pere Rotger, els havia fet unes promeses que no està complint i a més a més  aquestes obres fa 15 dies que estan aturades. Com a PSM i com a BLOC  els volem donar suport. Fa temps que anem denunciant les maneres de l'area d'urbanisme, la supèrbia del regidor Tomeu Seguí a l'hora de planificar i executar  les obres municipals.

Com a contrapartida durant el darrer plenari es varen posar les bases per al dialeg a l'area d'urbanisme, aprovant per assentiment de tots els grups polítics, la proposta del BLOC (PSM-Alternativa) de crear el Consell Municipal d'Urbanisme i Mediambient, un lloc on tots els ciutadans d'Inca tenguin veu per a plantejar un nou model de ciutat. Una ciutat feta per tots i amb el respecte cap a tots.

De la manera de fer del PP al govern municipal a Inca en tenim una mostra a la reunió que va tenir lloc ahir amb els comerços del centre, en teorira per a parlar de la recolocació de la gent que ven al mercat del dijous i es va convertir en un foro de preocupació davant les obres que durant un any tindran aixecada Inca, amb les festes de Sant Abdon, les fires i Dijous Bo per enmig. Si Rotger no rectifica els que pagaran les consequències seràn tots els inquers. Si amb el pla d'obres el que es pretenia era donar feina als constructors i llevar atur resulta que qui es veurà abocat a l'atur seran els propietaris del comerç urbà inquer.

Ara Pere Rotger vol fer en un any les obres que hauria d'haver fet, amb una bona planificació, en 14 de mandat i no ha fet.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. josep maria  |  07-04-2009 a les 16:05

    no guany per a productes per a les sabates, cada dia n'he de netejar dos parells. Gràcies Pere Rotger, no trigaren tant en asfaltar el camí de ca teva i això que era molt més llarg!

Publica el teu comentari