Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Inca: dos anys de retard per arreglar la cúpula de la picina coberta

antonirodriguez | 11 Juny, 2009 15:18

AMB DOS ANYS DE RETARD L’AJUNTAMENT FA REPARAR LA CÚPULA DE LA PISCINA COBERTA

Des del BLOC  per Inca es demanaran mecanismes per a compensar els usuaris del deficient servei prestat i del tancament temporal de la piscina

Després que, ja dins el 2007, el nostre grup municipal denunciés les deficiències que tenien lloc a la piscina coberta ara, dos anys després, i després de diverses denuncies davant els mitjans de comunicació, mocions dutes a plenari que no s’aprovaren per mor de tenir en contra el vot del PP, de negar-nos informació sobre les deficiències que tenien lloc, i sobretot d’un sobrecost del 60 % en el preu final de la piscina ara l’ajuntament d’Inca fa arreglar la cúpula de la piscina coberta i demés deficiències.

Cal tenir present el compromís pres per part de l’empresa amb l’ajuntament que havia d’arreglar les deficiències manifestes durant l’aturada tècnica que va tenir lloc el passat mes de setembre  i no obstant aquell compromís es va incomplir.

Recordar també la petició del nostre grup per a fer una auditoria tècnica amb l’objectiu d’identificar els incompliments del projecte en la seva execució i manteniment i si era precís, un cop demostrat s’hi s’havia actuat incorrectament, incoar un expedient sancionador contra l’empresa pels incompliments contractuals manifests.

El grup del PP s’hi mostrà contrari i això ha ocasionat dos anys de retard en arreglar les deficiències.

Des del BLOC  reclamem que es prenguin les mesures necessàries per què el temps que haurà estat tancada la piscina no es cobri als usuaris i es cerquin mecanismes per a compensar-los del deficient servei prestat.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari