Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

╚xit de la manifestaciˇ d'avui. Ja n'hi ha prou

antonirodriguez | 16 Juny, 2009 19:31

Per si us interessa aquest és el manifest que s'ha llegit avui vespre.

En un sistema democràtic, la sobirania recau en el poble i, per això, és imprescindible escoltar i atendre en cada moment les opinions de la ciutadania. De vegades, no funcionen els mecanismes per copsar el parer dels ciutadans o bé les administracions públiques i els respectius governs no atenen com seria oportú aquestes demandes.

És per això que avui som aquí. Els ciutadans i les ciutadanes d’Inca aquí presents volem manifestar el nostre malestar per una sèrie d’actuacions que consideram desencertades i també volem proposar alternatives que ens semblen idònies per dibuixar la ciutat que volem per a tothom.

 És necessari millorar Inca. Per aquest motiu, estam d’acord que es duguin a terme tota una sèrie d’obres que puguin millorar la fesomia de la ciutat i la puguin dotar adequadament d’infraestructures i de serveis. Ara bé, aquestes reformes s’han de planificar amb molta cura per tal de minimitzar les molèsties que ocasionen a la ciutadania i els perjudicis que provoquen al bon funcionament de l’activitat econòmica de comerços i negocis.  No volem obres mal fetes que no s’acaben mai. Volem una millor planificació de les actuacions. Volem una solució definitiva per al mercat cobert. Volem que les obres s’acabin com més aviat millor. Estam farts de tants retards. Volem que els aparcaments i l’activitat comercial reactivi novament una de les zones més dinàmiques d’Inca. Però també exigim que es respecti l’alineació del carrer del Born i demanam que se tomi aquest mur que no agrada a ningú, que xapa el centre en dues meitats que es donen l’esquena. No volem el mur del mercat, no el volem! També consideram oportú reclamar més activitats culturals i de lleure. Volem que hi hagi més suport i complicitat amb totes aquelles persones i entitats que contribueixen a la dinamització cultural de la nostra ciutat. Volem més cultura i volem teatre. Volem que es dugui a terme la rehabilitació del teatre Principal d’Inca i que tengui una programació estable que el converteixi en un referent cultural de tota la comarca. Volem teatre, volem més cultura!     

Les persones que tenen responsabilitat de govern, i en especial els de l’Ajuntament d’Inca, que és l’Administració pública que tenim més propera i sentim més nostra, han de gestionar de manera clara i escrupolosa els doblers que són de tothom. Però ara més que mai, que patim els efectes de la crisi financera, els comptes municipals han de ser clars. I volem un control exhaustiu de les despeses. No volem que els nostres governants tenguin les mans foradades, és hora de posar molt de seny i retallar qualsevol despesa supèrflua. I també demanam equitat a l’hora d’invertir aquests doblers. No volem parts i quarts. Els diners que són de tots s’han de gastar en benefici de tothom!

Per això, també reclamam avui polítiques actives a favor de la joventut. No volem que un col·lectiu tan important per al futur d’aquesta ciutat quedi exclòs de la programació municipal. Volem més activitats per als joves. Volem que els tenguin en compte!  Així mateix, incidim en la necessitat de millorar la seguretat ciutadana i evitar el caos circulatori de la ciutat. Volem una ciutat tranquil·la i acollidora, sostenible i solidària. Finalment, reclamam mesures encaminades a millorar la qualitat de vida per a les persones. Volem una ciutat per viure i per conviure, on tota la ciutadania pugui desenvolupar-se de manera individual i col·lectiva. No volem una ciutat abandonada i trista. Volem la ciutat que ens mereixem! 

Però, sobretot, volem reivindicar el dret de la ciutadania a expressar-se i l’obligació dels governants a tenir en compte aquestes opinions. Aquesta ciutat la farem entre totes i tots. Per això, els presents aquí volem dir: Ja n’hi ha prou, volem les coses ben fetes! Ens mereixem una Inca millor!

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari