Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL DIA DESPRÉS

antonirodriguez | 17 Juny, 2009 22:29

 

El dia després de la manifestació tota la premsa en va plena. No importa si els presents a la plaça erem 50, 500 o 5000, tant de respecte es mereixen una quantitat o altre, l'important és que els inquers i inqueres es van poder manifestar i expresaren fort i clar el seu disgust amb la manera actual de governar. Pens que ara és l'hora de rectificar i vull pensar que així ho faran. Inca no pot aguantar molt més les mateixes maneres xulesques de l'actual euip de govern. Enhorabona a tots els que hi ereu i a tots els que hi volieu anar i no vau poder o no us vàreu atrevir. Ja coneixem els seus mètodes. Es pensen que per què deixen un local a certa gent aquesta no pot dir el que pensa. Estariem arreglats si aconseguissen comprar la societat civil per un plat de llenties o la cessió d'un local municipal. No han d'oblidar que l'ajuntament sóm tots i que el PP únicament n'és el llogater provisional. Tot i que els costi creure l'ajuntament no és ca seva, hi són de lloguer fins que el poble sobirà vulgui.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Margalida Ferrer  |  18-06-2009 a les 05:51

    Endavant les atxes! Està bé que el poble comenci a manifestar la seva disconformitat amb una política municipal que empobreix, de cada dia més, el poble... en benefici d'un parell.

Publica el teu comentari