Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

AL PP D'INCA SEMBLA QUE HI HA NIRVIS

antonirodriguez | 18 Juny, 2009 15:37

Així els ho va semblar als que ahir sentiren per la radio al tinent de batlle i dofi de Pere Rotger, Rafel Torres, quan aquest es va passar tot el programa de ràdio, a on assistien diversos convidats, parlant gairebé unicament ell i del tema de la manifestació d'Inca.

També per premsa surt que Pere Roteger no fa comptes rectificar la seva política duite a terme fins ara. Afirma que les obres que s'estan fent els han vingut donades pel govern central, cosa que es mentida i quedi ben clar: EL GOVERN HA POSAT ELS DUROS I ELLS, NOMÉS ELLS HAN TRIAT ELS PROJECTES, deixant de banda, per exemple, algun projecte molt beneficiós per la nostra ciutadania i no tan emprenyós com ara arreglar el camí fins a l'hospital, fent-hi un pas per a vianants, tant reivindicat, amb manifestació inclosa, pel nostre grup municipal. A més, per si no us havieu donat compte, Pere Rotger ha anat manifestant els darrers mesos que preten deixar la batllia d'Inca el dia que faci 15 anys de govern. Idò això serà el proper dia 15 de juny de 2010. Exactament un any després que el poble d'Inca convoqués una manifestació en contra de la gestió prepotent del PP.

S'ha iniciat el compte enrere.

Que quedi ben clar, a en PERE ROTGER  li queden de batlle

363 dies.

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari