Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

BRUTOR A LA ZONA DE LA POTA DEL REI

antonirodriguez | 09 Juliol, 2009 00:33

L'euip de govern de l'ajuntament d'Inca, amb en Rotger al seu cap, sembla que només es preocupa de les coses per rentar-nos la cara i fer-nos combregar amb rodes de molí, sinó vegeu com es troba la zona de la POTA DEL REI. 365 dies de fems i 1 dia de festa. No crec que això sigui el que més agradi als veinats de la zona ni als molts ciutadans d'Inca que a diari passegen per la zona. 

  

 

EL BLOC PER INCA DENUNCIA LA DEGRADACIÓ ACTUAL EN QUE ES TROBA LA ZONA DE LA POTA DEL REI.

El grup nacionalista reclama la dignificació de la festa que allà s’hi ha de celebrar 

Des del grup municipal del BLOC PER INCA  (PSM-Alternativa) volem denunciar l’estat de deixadesa per part de l’equip de govern de l’ajuntament d’Inca d’una zona emblemàtica de la nostra ciutat com és ara la zona de la POTA DEL REI, un lloc característic i que els nostres ciutadans utilitzen a diari per anar a passejar.

Actualment l’ajuntament ha convertit aquella zona en un abocador de deixalles. A més, des del grup nacionalista denunciem la falta de manteniment i neteja de l’indret deixant que la zona es converteixi en un abocador de fems i trastos vells.

Per altra banda volem deixar patent l’incompliment per part de Pere Rotger de la promesa de que les obres del carrer de Sant Bartomeu estarien llestes a final de mes de juny. Basta visitar la zona per a constatar que la zona més a prop del molins està encara sense finalitzar i com a mínim fa un parell de dies que la quadrilla de treballadors està reduïda a la mínima expressió.

Pel que fa a la festa que properament allà s’hi celebrarà cal deixar clar que l’estat actual no és el més idoni per què si pugui dur a terme. També, com a grup polític preocupat pel nostre patrimoni i les nostres tradicions, volem afegir la nostra queixa per la falta de sensibilitat i la falta de voluntat de voler dur endavant les coses mínimament bé. Va estar bé que l’any passat dins la celebració dels 800 aniversari del naixement del nostre Rei En Jaume l’ajuntament volgués posar en marxa una festa per a celebrar-ho però ara no creiem que la millor forma de continuar amb una nova festa a Inca sigui la de convidar a tots a beure de franc cervesa en tassons de plàstic i cantar “a por ellos”, com va succeir l’any passat.Hem de reinvindicar les nostres figures històriques, el Rei En Jaume I, els nostres símbols, l’Estendard, així com la commemoració dels mallorquins com a acte fundacional de país. És evident que a la festa que es vol posar en marxa li falta una posada en escena, una teatralització dels  fets. Dos actors fingint una lluita rodejat de qualsevol manera d’una munió de gent queda molt lluny del què hauria d’arribar a ser algun dia una tradició a la nostra ciutat i per això falta que els responsables polítics afinin i posin en marxa els elements necessaris per què la festa de la pota del rei sigui alguna cosa més que una pantomima i arreli al tarannà dels nostres ciutadans.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari