Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL BLOC PER INCA DENUNCIA ABOCAMENTS ILEGALS A SON ODRE

antonirodriguez | 19 Juliol, 2009 08:19

Des del grup municipal del Bloc per Inca (PSM-Alternativa), fent-nos ressò d'una denuncia posada davant l'ajuntament, ahir matí i mitjançant roda de premsa, varem donar a conéixer a l'opinió pública els abocaments il·legals que s'estan realitzant a l'antiga mina de carbó, ubicada a la finca de Son Odre, al terme municipal de Selva.

Aquests abocaments s'estan fent per part de certes empreses que estan realitzant les obres de promoció municipal en el terme d'Inca.

A més del delicte ecològic que consisteix en abocar els materials de les obres que l'ajuntament d'Inca té i ha tingut en marxa aquests darrers temps sense haver passat per un procés de selecció i triatge directament a la mina de Son Odre, cal tenir present que aquestes empreses estan cobrant a l'ajuntament d'Inca unes taxes oficials per uns serveis no prestats i això és un frau. També cal recordar que, com a promotor de les obres, l’ajuntament és responsable civil subsidiari de les mateixes.

El proper dilluns des del grup municipal del BLOC  per Inca (PSM-Alternativa) presentarem un escrit sol·licitant a l’equip de govern que ens digui quines obres s'estan o han estat realitzades per  cada una de les empreses implicades?, quina és la taxa que cobren per a cada una de les feines que fan a l’hora d’abocar-ho en indrets apropiats?, si tenia coneixement dels fets abans que es redactés la denúncia? i si fa comptes emprendre accions legals per aquest doble frau, un d’ecològic i un altre d’econòmic?

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari