Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

DES DEL BLOC PER INCA HEM DEMANAT LA MEDALLA DE LA CIUTAT PER A ANTĎNIA CORRO I SEGU═

antonirodriguez | 17 Agost, 2009 12:20

La setmana passada des del grup municipal del Bloc Per Inca varem demanar la concessió de la medalla de la nostra ciutat per a la Sra. Antònia Corro, per la seva tasca social i educativa. Ha estat una vertadera llàstima que no l'hagi pogut rebre en vida com s'havia començat a preparar amb l'atorgament del premi d'Honor del Dijous Bo.

Per si us interessa veure la petició adjuntem document. Ja us mantindrem informats de com van les coses amb aquest expedient.

 

Antoni Rodríguez i Mir, amb DNI 42991235 A, com a portaveu del grup municipal a l’ajuntament d’Inca del BLOC PER INCA, amb domicili a efectes de comunicacions a la bústia de la qual el BLOC disposa a les oficines municipals,

SOL·LICITA:

Què la propera Comissió de Cultura de l’ajuntament d’Inca prengui en consideració l’estudi de l’atorgament de la medalla de la ciutat per a l’any 2010 a la figura de la Sra. Antònia Corro i Seguí i que aquest acord es discuteixi posteriorment en el Consell Municipal de Cultura i en cas de ser afirmatiu sigui traslladat a un proper plenari de l’ajuntament d’Inca.

Cal tenir present que la Sra. Antònia Corró i Seguí havia estat proposada per als propers remis DIJOUS BO com a candidata, amb tots els honors al nostre parer, al PREMI  D’HONOR DIJOUS BO 2009, i aquest premi no se li podrà concedir ja que les bases reguladores dels premis tenen com a finalitat distingir persones vives.

 “L’Ajuntament d’Inca estableix la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2009 amb la finalitat d’atorgar beneficis a favor de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, com a reconeixement exprés per la seva contribució a la salvaguarda de valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d'una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps”. 

I en un altre apartat indica:

 “Únicament es lliurarà un premi de cadascuna de les seccions convocades. Aquests premis no es podran concedir a títol pòstum”.

Volem fer notar com diu la mateixa anotació dedicada a la Sra. Antònia Corró a l’hora de ser presentada com a candidata al PREMI D’HONOR DEL DIJOUS BO, des del Bloc per Inca pensem i donem suport a la proposta “per la seva total dedicació pedagògica, cultural social i religiosa a la ciutat d’Inca i a altres localitats balears sempre de manera altruista, sincera i sentida. Se fa especial menció de la biografia publicada al volum VI de les Jornades d’Estudis locals de l’any 2004.   

Antoni Rodríguez i Mir

Portaveu del grup municipal del BLOC per Inca

Inca, 11 d’agost de 2009

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari