Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL PSM D’INCA RECLAMA MÉS PRESÈNCIA DE LA POLICIA LOCAL AL CARRER

antonirodriguez | 07 Novembre, 2009 12:08

Tot i que aquests últims temps s’han tret places per a ocupar els llocs de Policia Local d’Inca que estaven pendents, des del PSM creiem que l’actual ràtio de 1’9 policies cada mil habitants per a Inca sols és voler acomplir amb el mínim que marca la llei. De totes maneres des del PSM  el que demanem avui és més presència de la policia local al carrer.

Els veïnats d’aquesta barriada, Es Blanquer, ens han fet arribar la queixa d’una certa inseguretat de l’anomenada de baixa intensitat, robatoris “trapixeo “ de drogues...  però pensem que això ho podríem fer extensible a tota la ciutat. Els veïnats ens han mostrat la seva preocupació per què no veuen els policies patrullant pel carrer no tan sols el vespre sinó també de dia. Demanem el retorn de la policia de barriada, i quan diem retorn no ens referim tan sols a les “campanyes mediateques” a les que ens te avesats des de l’equip de govern del PP. El que volem es una presència efectiva al carrer.

No se’ns escapa que des què es va dur el quarter a la plaça 1r de Maig, al polígon, la plantilla ha augmentat en benestar i tenim un quarter en condicions, però també és cert que s’ha perdut presencia policial al carrer.

Des del nostre grup municipal hem demanat en diverses ocasions la presència constant a l’ajuntament d’un número de policia i fins i tot que en el casal de Can Cifre, a la plaça de Sant Domingo, hi hagi en tot moment alguns membres de la policia per si hi ha la necessitat, que els dijous es imperiosa, de tenir policia a mà per a qualsevol urgència, des de presentar-se de pressa a qualsevol succeït que passi al centre, a atendre a la gent major que pugui haver estat objecte d’un robatori o ha sofert la pèrdua d’algun objecte.

Des del BLOC per Inca  (PSM-Alternativa) ja anunciem que al proper plenari tornarem a reclamar tant la presència de la policia a totes les barriades com una presencia continua al centre.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari