Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

LA CONSELLERIA DE COMERÇ (BLOC) APORTA A LA REHABILITACIÓ DEL TEATRE PRINCIPAL D'INCA UN MILIÓ D'EUROS PER A 2010

antonirodriguez | 14 Novembre, 2009 17:34

Avui matí, la Consellera de Comerç i Industria Francesca Vives i jo mateix, en qualitat de membre de la conselleria, hem fet una roda de premsa per anunciar l’aportació per part de la conselleria d’1 milió d’euros per a la rehabilitació del Teatre Principal d’Inca.

Dilluns que ve s'ha convocat una reunió de la Patronat del teatre Principal d’Inca i dins l’ordre del dia hi ha l’aprovació del pressupost per a 2010. L’àrea de Cultura del Consell Insular de Mallorca hi aporta 100 mil euros, la Conselleria de Cultura del Govern Balear 60 mil i l’ajuntament d’Inca també 60 mil.

Vull pensar que ha estat un descuit de l’equip de Govern el que no s’hagi inclòs dins l’ordre del dia l’aprovació del projecte definitiu de rehabilitació del Teatre.

Fa 5 anys que ens presentaren l’avantprojecte i fins a dia d’avui no tenim aprovat el projecte definitiu que ha de servir per a iniciar la rehabilitació.

Esperem que aquesta sigui l’estirada definitiva que faci posar a totes les administracions d’acord per a iniciar d’una vegada les obres. De totes maneres el que és cert es que fins a dia d’avui no es podia envestir la reforma perquè ni tan sols tenim un projecte de reforma definitiu aprovat. 

El que no es pot admetre però és que el batlle s’hagi omplert la boca de dir que l’ajuntament ja te els doblers per a la rehabilitació quan no és cert. L’únic que ha presentat a la fundació és la possibilitat de que com a part del Patronat del Teatre demani un préstec a pagar a 30 anys per a poder finançar la part que li pertoca a l’ajuntament. D’això al que ells diuen damunt el programa electoral pepero del DIJOUS BO hi ha una bona diferència. 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari