Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

OBRES AL CARRER MURTA

antonirodriguez | 05 Desembre, 2009 18:32

Al passat plenari de l'ajuntament d'Inca com a portaveu del grup municipal del Bloc (PSM-Alternativa) vaig fer les següents preguntes a la majoria municipal en referència a les  obres del carrer Murta. És evident que els del PP i nosaltres en temes de patrimoni parlam idiomes diferents. En color negre la pregunta, en color vermell la resposta del PP. 

Ø    Qui era el regidor-coordinador del Pla E d’aquest carrer?

Resulta que no és una obra del Pla E. No hi havia regidor delegat del pla E per què, tot i que Rafel Torres ha dit en reiterades ocasions que si que ho era, ha estat una euivocació, els doblers per aquesta obra provenen de la Conselleria d’Habitatge i d’unes obres anomenades “Llei de Barris”. És una altre inversió que el govern balear ha fet a Inca.

Ø    És cert que els veïnats es varen posar en contacte amb l’ajuntament per a que els avisessin amb temps per treure els cotxes de les cotxeres abans que comencessin les obres i ho fessin impossible i no se’ls va dir res fins al mateix moment en que això succeïa?

Segurament és cert però ens va passar. No hi pensarem a avisar i demanem disculpes

Ø    On són les pedres que feien la voravia d’aquest carrer?

Al magatzem del Poligon, acaramullades i a l’espera de poder fer alguna cosa amb elles.

Ø    Per quin motiu l’ajuntament d’Inca pot botar-se la normativa i fer voravies de ciment i en canvi no deixa que els elements patrimonials com ara una voravia amb tota la història d’aquest carrer s’ha hagut d’eliminar.

Per què aquestes pedres són molt mal de manejar i a l’hora d’utilitzar-les per a les obres es fa molt mal manipular per poder passar els serveis per davall. S’ha de fer una gran solera que obliga a que les tuberies dels diversos serveis hagin d’anar molt per davall.

Ø    Es va consensuar el projecte amb els veïnats. Segur que el nyarro que els ha resultat seria molt millor amb un parer més divers que abracés alguna cosa més que la seva manera de fer les coses?

Si l’haguéssim intentat consensuar amb els veïns encara hi seriem i no haurien començat les obres. El que han de fer els veïnats és estar molt contents perquè aquest carrer és l’enveja de molts ciutadans d’Inca que voldrien que els seus carrers estassin tan be com ha quedat aquest. 

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Pep  |  06-12-2009 a les 15:47

    El que és encara més preocupant amic Antoni és que el Carrer Murta ahurà de tornar ser aixecat. Les obres es feren depresa. A les 16 hores del dimecres 18 de novembre encara enrejolaven i a les 18 hores ja s'hi muntaven coses pel "dimecres bo" i hi passava gent per damunt. No som picapedrer, però se que per demunt un enrejolat nou no convè pessar-hí al cap de dues hores. Temps dirà...

Publica el teu comentari