Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

SOBRE LA REFORMA DE LA PLAăA DEL BESTIAR

antonirodriguez | 13 Desembre, 2009 14:20

Avui s’han inaugurat les obres de reforma de la plaça del Bestiar, unes obres finançades amb el pla d’inversions estatal, conegut com a Pla E.

 

Aquesta reforma no ha estat exempta de polèmica ja que durant l’elaboració del primer projecte es va fer d’espatlles al parer de la gent i sols després de la pressió veïnal es va voler canviar un projecte. Un projecte que en un principi contemplava eliminar alguns dels trets més característiques de la plaça: es volia esbucar tota la marjada de pedra que enrevolta la plaça, llevar completament la porxada i tancar-la amb una barrera de ferro tot al voltants.

 

Sort que després d’una reunió amb els ciutadans d’Inca l’equip de govern va rectificar en part i avui s’ha pogut veure que el parer de la gent no anava desencaminat. El que ha quedat millor de la reforma ha estat els elements que ja hi havia: la paret, els arbres, el que queda de la porxada, l’abeurador i la caseta del pes situada al seu centre.

 

Retrets que des del nostre grup feim: que la farola central tal volta no sigui la més apropiada, que la zona de jocs infantil avui s’ha pogut comprovar que no te una sortida per a aigua suficient i ja es troba anegada, que el trespol encimentat, -mentre a qualsevol veïnat de la ciutat li exigeixen posar rajola si ha de fer la seva voravia ells es permeten, en contra de al normativa del mateix ajuntament, encimentar-ho tot-, no és el més adequat per a una plaça o que no s’ha posat llum exterior a la caseta del pes que és un indret utilitzat per a fer-hi algunes festes i que necessita un llum i endolls per a si és necessari tenir llum o posar algun tipus de musica.

 

Però això no és tot, a la darrera reunió de la Junta de Govern, es va aprovar modificar el pressupost inicial del cost de l’obra i amb les excuses del consens amb els veïnats s’ha augmentat el preu final. Però resulta que no acaba aquí la cosa. També a la mateixa reunió es va modificar el cost final de l’obra de Reis Catòlics amb més d’un 15 % del seu cost inicial. Es veu que això d’augmentar els preus de les obres a Inca un cop s’ha iniciat és un vici d’aquest equip de govern i que ens costa molt car a tots els ciutadans.

 

A partir d’ara és precís que es torni recupera l’espai per a la ciutadania i que el mercat dels diumenges torni al seu emplaçament primer: sota la porxada. Així els inquers i inqueres podrem tornar donar vida a una barriada com la de son Amonda.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari