Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL BLOC PER INCA DEMANA UN CANVI DE FILOSOFIA EN EL COBRAMENT DE LES TAXES DEL FEMS DE LA CIUTAT

antonirodriguez | 15 Desembre, 2009 19:12

El grup municipal demana la gratuïtat de les mateixes per als centres escolars

Des del grup municipal del BLOC per Inca (PSM-Alternativa), hem presentat una sèrie d’al·legacions de cara a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de recollida, conducció i tractament de fems o escombraries i que s’’haurà d’aprovar definitivament al proper plenari del mes de desembre.

Per part del grup nacionalista demanem que es canviï el sistema impostiu de les actuals taxes i se’n crei un de nou que cerqui unes taxes progressives en funció de la producció de residus. Unes taxes que han d’anar adreçades a penalitzar les produccions excessives de fems i que obliguin els grans productors a l’elaboració de plans de reducció i fer-ne un seguiment de les fites aconseguides a l’hora que es crei un servei de vigilància i d’assesorament de cara als productors. Un sistema  que tenguin en compte en tot moment l’esforç particular a favor del reciclatge, el triatge i compostatge  dels fems i escombraries.

De la mateixa manera el nostre grup ha demanat que de cara al cobrament d’aquestes  taxes i degut al seu carácter social sigui eliminat el cobrament als apartats 1, 10 i 1. 10. 02 contemplats com a escoles menjador i escoles.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Mateu  |  16-12-2009 a les 19:11

    Jo separ els residus per convicció, però no me molestaria que, a més, el rebut dels fems fos més baratet. Per què he de pagar jo el maeix que el veïnat que ho llança tot al contenidor del rebuig?

Publica el teu comentari