Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Projecte Home Balears.

antonirodriguez | 24 Desembre, 2009 17:12

Ahir, a proposta del grup municipal del BLOC PER INCA (PSM-Alternativa), el plenari de l'ajuntament d'Inca va aprovar la següent moció a favor del PROJECTE HOME.

El passat mes de setembre foren trobats i decomissats al Poblat de Son Banya  un gran nombre de bens en diners i joies provinents del narcotràfic. Els mitjans de comunicació parlen d’uns 4.300.000 euros en efectiu,  8.000 dòlars i 7,5 kilograms de joies.

Es un fet que sens dubte posa de manifest, un altre cop,  la greu problemàtica que pateix la nostra societat i que ens ha de conduir, si més no, a reflexionar sobre la idoneïtat i la suficiència de les mesures, els recursos i les iniciatives que les diferents administracions duim a terme, tant en l’abordatge de la problemàtica, eradicació del narcotràfic, com sobretot en la prevenció del consum, tractament i reinserció social de persones amb problemàtiques de drogodependència.

Els bens decomissats a Son Banya estan tacats de la sang de moltes persones que hi ha deixat la vida, la seva joventut i sobretot de patiment de les seves famílies.  És per tant una qüestió de justícia, que precisament aquest ben siguin destinats integrament al tractament d’aquesta problemàtica al conjunt de les Illes Balears.

Projecte Home Balears, es una entitat de prestigi reconegut i amb una llarga trajectòria, que treballa en la prevenció, el tractament i la rehabilitació de drogodependències.

Es per això que el ple de l’Ajuntament adopta els següents, ACORDS

PRIMER.- El Ple de l’Ajuntament d’Inca reconeix la tasca extraordinària que dur a terme Projecte Home a les Illes Balears.

SEGON.- El Ple de l’Ajuntament d’Inca sol·licita al Govern de l’Estat Espanyol que els bens decomissats a Son Banya siguin destinats íntegrament a l’entitat Projecte Home per a la prevenció, el tractament i la rehabilitació de drogodependències a les Illes Balears.

TERCER.- El Ple de l’Ajuntament d’Inca insta a tots els Ajuntaments de les Illes Balears  que s’adhereixin a la sol·licitud.

 

Categoria: General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Joan  |  24-12-2009 a les 20:09

    No estic d'acord amb aquesta proposta. Des de fa anys, els bens decomisats als narcotraficants es destinen a programes de prevenció de drogues. Durant anys, les Illes Balears han rebut fons procedents de narcotraficants apresats a Galícia, Madrid,...i qualsevol altre indret de l'Estat. Els gallegs, els madrilenys,...mai han demanat que tot el que s'ha decomisat es detini a la seva comunitat autònoma. Em sembla que aquest acord de l'Ajuntament d'Inca és, pot ser per desconeixement, una mica egoísta.

  2. 2. Josep  |  25-12-2009 a les 10:45

    Efectivament, l'ignorància i l'apriorisme són ignorants. Revisau les memòries del Pla de Drogues. D'altra banda el Projecet Homo (que fa una excel·lent feina i mereix suport públic i privat) ja és beneficiat dels ajuts del Govern, mentres el propi Govern no pot dedicar ni les miques als seus propis programes que requereixen una important inversió

Publica el teu comentari