Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

SOBRE EL FINANÇAMENT MUNICIPAL

antonirodriguez | 18 Agost, 2010 12:35

Que el finançament de les autonomies i dels municipis és una qüestió pendent és un tema claríssims de totes totes. Durant aquests darrers anys tant des del Senat, del Parlament de les Illes Balears, com de l’ajuntament d’Inca el PSM ha vingut reivindicant un millor finançament d’ambdues institucions i qui Hi pot posar remei no tan sols no ha fet res per a solucionar-ho sinó que hi ha posat nombroses traves. Moltes queixes per part dels dos partits, PSOE i PP, que ho podrien solucionar però al cap i a la fi cap solució definitiva. I ara venen les queixes d’un i de l’altre.

Avui mateix he pogut veure com PP i PSOE d'Inca es tiren els trastos pel mal finançament municipal que patim els inquers. Per desgràcia aquest és el tipus de finançament municipal i autonòmic pactat a Madrid pels seus dos partits. Una possible solució seria el règim econòmic que tenen a Navarra (Governada per un partit proper al PP) o al País Basc (Govern PSOE-PP): EL CONCERT ECONOMIC, que consisteix en que la Comunitat Autònoma recapta els diners i després dóna a l'Estat una part d'aquests prèviament pactada.

Així ens van les coses a Inca i a les Balears, econòmicament parlant i així ens va a nosaltres amb aquest pacte dels dos partit centralistes a l’Estat. Em costa entendre la demanda de dimissió del batlle Rafel Torres per part del PSOE, però també em costa entendre la queixa del vicepresident del PP de les Illes Balears Rafel Torres vers un sistema financer al qual el seu partit dóna suport.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari