Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

EL PSM-EN D’INCA LAMENTA QUE UN ANY MÉS L’AJUNTAMENT NO HAGI POSAT EN MARXA EL SERVEI DE BIBLIOPISCINA

antonirodriguez | 25 Agost, 2010 12:04

Els nacionalistes denuncien el tancament de la biblioteca municipal i del centre universitari els horabaixes d’estiu

Després de la nombrosa acceptació aquest estiu per part d’infants i pares de les instal·lacions de la piscina municipal al poliesportiu Mateu Canyelles, des del PSM-EN d’Inca es tornen a lamentar de la falta de sensibilitat cultural i educativa per part de l’equip de govern en tornar passar per alt l’ocasió d’implantar el servei de bibliopiscina per als usuaris de la piscina municipal.Antoni Rodríguez, com a portaveu municipal del Bloc per Inca manifesta “Al llarg d’aquest anys, malgrat la nostra insistència, l’àrea de cultura i educació s’ha mostrada insensible en tot moment a sumar la nostra ciutat al programa de “Bibliopiscines””.

Aquest programa, que es du a terme a diferents municipis de Mallorca,  amb gran èxit de participació ciutadana, consisteix en apropar la lectura tant de llibres per a infants com a de premsa diària, mitjançant el préstec, a les instal·lacions de la piscina.

El PSM manifesta que aquesta seria una manera d’aprofitar l’ocasió i treure el servei al carrer així com de donar a conèixer la biblioteca  en un àmbit diferent i fer afixi que usuaris no habituals del servei s’hi puguin acostar, incentivant, com ha demostrat l’experiència en altres localitats, la gent per què es familiaritzi amb els llibres i continuï la resta de l’any visitant i utilitzant uns serveis que a Inca.

Per altra banda, el portaveu nacionalista també es fa ressò del malestar manifestat per alguns usuaris de la biblioteca pel que fa a la reducció dels horaris ja que aquests és veuen minvats a la mínima expressió durant els mesos d’estiu a les instal·lacions bibliotecàries i del centre universitari que estan tancades l’horabaixa malgrat la necessitat que els nostres joves tenen d’utilitzar-les per a estudiar i preparar, en alguns casos, els exàmens de setembre.

Categoria: General. Comentaris: (13). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. Bàrbara  |  25-08-2010 a les 12:43

  És vergonyós que un municipi com el d'Inca no tengui un servei de bibliopiscina a l'estiu i la biblioteca i el centre universitari tancats els horabaixes. Si educam a la gent del poble així, no m'estranya que a Inca ens governi que ens governa

 2. 2. Joan  |  25-08-2010 a les 13:27

  A on puc anar a estudiar les assignatures que tenc pendents pel setembre després d'acabar de fer feina cada dia a les 16:00?

  Segur que les aprovaré gràcies als dirigentts d'Inca!!!!!

 3. 3. felix rodriguez de la fuente  |  26-08-2010 a les 12:21

  Mestre Antoni Rodriguez, hi ha algo q me te preocupat. Com tu pots esser un nacionalista mallorquí amb aquest llinatge "Rodriguez", no me diras que renuncies a ser Espanyol?? Renegues dels teus orígens? No estimaves es papaito? Vamos no fotis. Ja dirás coses.

 4. 4. inquero  |  27-08-2010 a les 11:09

  hola es tema de la biblioteca es cert que ha estat tancat els horabaixes en els mesos de juliol i agost pero el centre universitari te un horari ben ample de les 9 fins les 14 i de les 17 a les 22 hores de dilluns a dijous i el divendres i disabte fins les 2 de la matinada i el diumenge fins les 22 hores si aixo es estar tancat no se a que l'hi diuen estar obert...
  Poden anar a estudiar al centre universitari que esta situat al casal de joves,lo que no s'enten es que un politic d'inca no pugui donar l'informacio correctament jo no ho puc entendre....

 5. 5. Antoni Rdoriguez  |  27-08-2010 a les 20:48

  Dos comentaris: el primer a Felix Rod.... No estic per comentar dois com es el que tu dius. Segon : el centre Universitari no esta obert els horabiaxes. Està obert el Casal de Joves que no es el mateix de cap manera.

 6. 6. felix rodriguez de la fuente  |  28-08-2010 a les 08:52

  Ah que tu no en dius de dois? No t' agraden els dois ido a jo tampoc... Tu denuncies que els operaris de sa brigada no poden fer mes de 80 hores extres anuals per llei, quan es màxim per conveni de personal laboral de s' ajuntament esta estipulat en 110 hores extres mensuals, animal de pastura,rectifica calumniador. Quan ja vos ficau amb els pobres treballadors teniu molt que amagar, ses asociacions per el poder pomes podrides, es famós cas "maquillatge" LOL i no en dius de dois no? jajjaja. Si si, no perdis es temps en dois que tu ets un doi en tu mateix home no ho veus. Poca vergonya. Rectifica o parteix. Adeu Don Antoni Rodriguez. Tú cobres per dir dois crec jo.(pluriempleat)adeu my friend i m loving it.

 7. 7. Antoni Rodriguez  |  29-08-2010 a les 18:24

  A Felix Rodriguez. Es un llàstima que per defensar la teva veritat t'hagis d'amagar darrera un pseudònim. Pel que fa a les hores extres ja veurem qui te la darrera paraula. Pel que fa als insults envers la meva persona, més que de mi el que fa es descualificar-te. Salut company

 8. 8. pep miquel  |  31-08-2010 a les 12:30

  passa d'aquest personatge toni... seguiu fent la feina que feis i deixa't anar de frikies! Si fos mínimament intel·ligent i la meitat de valent diria les coses (sobretot tractant-se de crítica) de manera respectuosa i en segon lloc donant la cara, però mai ho farà ja que sap que el ridícul al qual s'exposa és tan gran i pot fer tan de mal com si d'una cosa als senyals es tractés... quin fum de personatges... però bé, "gages" de la política.

 9. 9. ESPAÑOL!!!  |  01-09-2010 a les 16:25

  mire señor toni!!!!!!! como puede una persona sentirse catalanista.. y sobre todo insultar a su nacion que es la española, me parece vergonzoso que un persona como usted,, se dedice a la politica defendiendo los derechos de los catalistas!!!!!!!!!! por favor tengamos 2 ddos de frente y tengamos un minuto para reflexionar y mirar nuestro DNI y poder ver que en el pone ncionalidad ESPAÑOLA...... cuando voy al bar y veo a los mallorkines kulerdos viendo el mallorca barsa se me cae la cara de verguenza.....

 10. 10. Maria Antònia  |  02-09-2010 a les 00:07

  Pots dir les teves opinions, però no pots insultar ni faltar a l'honarabilitat de les persones. Això és un delicte i t'haurien de dur davant un jutge. A veure com te'n surts d'aquesta, valent!

 11. 11. inestrillas  |  02-09-2010 a les 10:29

  Español! compañeroooo! no te pongas nervioso torito bravo.... ya sabemos que no puedes convencer a los "catalistas" porque su bajeza moral es tan grande y son tan manipuladores que lo mejor que puedes hacer es no salir de casa no sea que te convenzan... si los ves no los mires a los ojos que cuando se les ponen verdes y empiezan a parpadear es que han empezado... por lo tanto en cualquier momento puedes saberte Los segadores o La Balanguera chumbachona sin que nunca hayas leido su letra, cosa que es facil de demostrar porque tu nunca has leido mas palabras que las que caben en un papel tamaño DNI.

  Son unos capullos! Dejalos hombre! Mira que atreverse a cuestionar la grandeza de españa, esa tierra que existia en tiempo de los dinosauros (sino preguntale a Fraga y sus amigos), si hasta dios que creó el universo lo hizo porque ya se lo dijo un español!

  Por cierto, ademas de no mirarles los ojos tampoco hables mucho, porque dicen que tienen un radar cuatrilingüe!!! como lo oyes amigo-myfriend (castellano-español-catalano-balear) y con ese radar detectan las tonterias en un radio de 3 kms... y aunque como español tu eres perfecto no vaya a ser que algun dia tengas un descuido mirando la tv3 y digas alguna chorrada y te cojan!

 12. 12. pep  |  02-09-2010 a les 10:40

  felix, estimat company! No sé si ho podràs entendre, però aquest post es per parlar de les Bibliopiscines. Es veu que vosté té alguna cosa personal amb el sr. Rodriguez, i per lo vist també amb altres amb qui està ficant molt la pota! A mi no m'interessa gens el que tengui amb ell i així vull que segueixi. M'interessa el perquè de la bibliopiscina. Ho ha entès? Apel al vostre seny, si és que en teniu i per favor en aquest post xerrem del que tracta. Els seus temes personals els tracti amb la persona en qüestió, que segur que no li serà difícil trobar o bé creï un blog vosté mateix o bé esperi's que el sr. rodriguez en parli si li ve de gust.

  Mentre, esper que gaudeixi participant com una persona normal sense interferir als demés que res tenen a veure amb vosté. També va per als altres dos "español i inestrillas".

 13. 13. felix rodriguez de la fuente  |  02-09-2010 a les 13:48

  Me pareix molt be ses bibliopiscines i que se denunciin altres coses que no estiguin bé "sempre que siguin vera" i demostrables, es aqueixa sa filosofia no? sa veritat per davant de tot o no? o darrera de tot això existeix una falsa moral o moltes falses morals???
  Pep es posible que aquest "post" no estigui al puesto indicat, esper que un home amb tant de seny com tu pugui pasar per alt aquesta incursió meva en aquest fil i no te crei un trauma, no es sa meva intenció.

Publica el teu comentari