Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

NO US EQUIVOQUEU ALTRE COP

antonirodriguez | 06 Desembre, 2010 19:45

Després de les eleccions catalanes d'aquest més de novembre i amb el naixement de dues noves opcions independentistes al Principat, després de les seves manifestacions sobre el seu possible arrelament al País Valencia i a les illes Balears només puc dir als seus dirigents que: No us equivoqueu altre cop.

L'independentisme sols avançarà al País Valencià i a les Illes Balears si es treballa des de dintre.

Amb l'arribada de projectes externs únicament s'aconseguirà incrementar el que ja s'ha fet fins ara: fer créixer l'anticatalanisme més visceral entre els nostres conciutadans i que segons quins sectors més panespanyolistes de la nostra societat alimenten a diari.No podem oblidar els nostres orígens en l'aspecte cultural. Parlem català de Mallorca, una variant molt rica del català, tenim una cultura que pròpiament podem dir que és d’aquí, amb moltíssim aspectes coincidents amb la catalana, però cal tenir en compte que la societat en la que vivim no és exactament la catalana, per això mateix la solució política no pot ser una opció netament pancatalanista.Com a principi polític vull la independència de les Illes Balears, el meu model a seguir dins Europa és el de Malta, i tenc la seguretat personal que sols podem avançar per aquesta via si prenem un camí propi. Qualsevol "desembarcament fort", ja ho deia abans, mobilitzarà encara més frenèticament segons quins elements a la nostra contra i dividirà encara més les opcions ja arrelades.Cada un dels territoris ha de fer el seu propi camí i ja ens trobarem al final del mateix. Se'ns dubte el projecte que tirarà endavant serà el que sumi des del respecte envers els altres territoris.

ERC ja ha intentat el pancatalanisme al País Valencià i a les Illes i així ens va a tots. Resten i han restat, de la mateixa manera que han restat al Principat amb el naixement d'altres opcions independentistes a part de la seva o que han nascut del seu si.

Com deia, facem el nostre camí i ja ens trobarem, si ens hem de trobar, al final del mateix.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari