Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

El PSM vol que el Tercer Polígon d'Inca sigui netament industrial

antonirodriguez | 07 Desembre, 2010 13:07

Aqui teniu el text del darrer comunicat sobre les al·legacins fetes al Polígon Industrial d'Inca.

 

Els nacionalistes proposen traslladar la zona de lleure a la zona del Quarter i construir una ciutat esportiva al costat dels camps del Constància i del Sallista

El PSM vol que el tercer Polígon d'Inca sigui netament per a usos industrials. En aquest sentit, els nacionalistes d'Inca han presentat una al·legació per demanar que s'elimini la zona de lleure del mateix i que aquesta sigui destinat a ús industrial.

Antoni Rodríguez, portaveu del PSM a l'Ajuntament d'Inca, explica que "compartim la necessitat d'una nova zona industrial a Inca, però no ens sembla adequat destinar aquest sòl a activitats de lleure. Al nostre entendre, aquesta activitat s'hauria de dur a terme en uns espais més adients, més integrats dins el conjunt de la ciutat. Per contra, és preferible que les indústries puguin tenir sòl en els polígons per poder desenvolupar la seva activitat".

El portaveu del PSM recorda que "des de la nostra formació hem proposat la creació d'una zona d'oci al solar municipal del Quarter. Consideram que aquest espai és més atractiu i adient per al desenvolupament d'una zona de lleure que no un polígon industrial". Així, Antoni Rodríguez explica que "la zona del Quarter és una zona de transició urbanística i l'Ajuntament disposa d'un solar que actualment està desaprofitat. El millor que es pot fer amb ell en aquests moments és dur-hi activitat econòmica a través de la instal·lació d'empreses d'oci i contribuir a la dinamització cultural i de lleure d’aquesta zona on s'hi troben altres ofertes de lleure, com ara el Museu del Calçat i de la Pell, i que aquest espai esdevingui una gran zona d’oci, social i cultural".

Amb tot, el PSM d'Inca considera que s'hauria de destinar una part dels terrenys on s'ha de situar el tercer polígon d'Inca per construir una ciutat esportiva. En aquest sentit, Antoni Rodríguez posa de manifest que "aquests terrenys es troben al costat dels camps del Constància i del Sallista. Des del PSM consideram que s'ha d'aprofitar l'oportunitat per crear una ciutat esportiva en aquesta zona. Seria profitós per als clubs i per al conjunt de la ciutadania".

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari