Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

AMB ELS EXTRAJUDICIALS EL REGIDOR D'HISENDA D'INCA ENS AMAGA LES CARTES, DU ASSOS DINS LA MANIGA I FA TRAMPES.

antonirodriguez | 26 Febrer, 2011 17:21

Un milió d’euros per a pagar factures extrajudicials  i 8 milions acumulats durant els darrers 5 anys donen una idea molt clara de la falta de control econòmic que ha patit i pateix l'ajuntament d'Inca, o el que és més greu, una manca de control absolut sobre els diners que es recapten dels impostos dels ciutadans d’Inca per part d’aquest equip de govern.

Una manera claríssima d’una voluntat d’enganar a la gent, una manera molt clara de menystenir la labor de control sobre el govern als partits de l’oposició.

L’any passat ens dugueren els extrajudicials d’una manera fraccionada, es a dir en dues tongades, i durant la presentació de la primera, ara fa més o menys un any ens volgueren fer creure que la quantitat havia descendit en referència a l’any anterior. Ja ho diuen que s’agafa més aviat un mentider que un coix i no els quedà més remei que tornar-ne presentar una segona tongada la suma de les quals era tan alta com la de l'any anterior contradient la seva teoria sobre el control de la despesa.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari