Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

El PP d’Inca vol tancar TVMallorca

antonirodriguez | 25 Març, 2011 16:47

Televisió de Mallorca es una televisió feta amb criteris de proximitat, per gent d’aquí i per a la gent d’aquí. És al mateix temps una eina de cohesió lingüística i evidentment una eina de cohesió de país.

Ara el Partit Popular s’ha inventat l’axioma de què és necessària el seu tancament seguint criteris econòmics. Quins criteris econòmics? La TV de Mallorca té un pressupost anual de 10 milions d’€. Esquifit pel que són els mitjans de comunicació audiovisuals. I la veritat és que l’argument econòmic és molt bo de rebatre quan la proposta surt de la boca d’una senyora, la senyora Salom, inquera, ex regidora d’hisenda d’aquest ajuntament la passada legislatura, la qual durant el seu mandat pagava 5 euros de la butxaca de cada un dels nostres ciutadans a precisament una televisió privada. Doblers que per cert continuem pagant.La TV de Mallorca tenia per a 2010 un pressupost de 10 milions d’Euros. Mirin, si volen idees de finançament ni puc donar una:  amb les fiances civils i penals imposades en causes de corrupció a Balears que sumen un total, de moment de més de 50 milions d’euros tenim la TV de Mallorca pagada fins al 2016.

Deixant de banda però el tema econòmic cal tenir molt clar, el PSM  li te, que TV-M és una televisió de proximitat, en la nostra llengua, una televisió en la qual els inquers i inqueres ens podem veure reflectits gairebé a diari. A qui anirà a contar la regidora de Serveis de l’ajuntament d’Inca que es retiren el contenidors per què ens duen els fems d’altres pobles? Qui ens donarà els resums dels partits del basquet Mallorca o del Constància? La 6?, Cuatro? Antena 3? Per no parlar de la taringa d’emissores que es dediquen les 24 hores a vendre productes que ningú sap per què serveixen, de les programacions fems a les que ens tenen habituats algunes d’aquestes cadenes, per no parlar d’aquelles cadenes que incompleixen la llei pel tema de la programació pròpia i es passen la nit fent publicitat de telèfons eròtics. No ens enganem. Les emissores d’àmbit estatal no vindran a captar la nostra realitat diària. Això només ho aconseguim amb televisions com la de Mallorca i això es el que la secció llonguet del seu parit vol tancar.

Des del PSM d’Inca volem recordar avui i aquí que no és la primera vegada que el PP tanca un mitja de comunicació, ja ho va fer a principis de la passa legislatura amb SOM RADIO. El tancament de TV Mallorca és més que factible si el PP guanya les properes eleccions. Hi ha precedents.

Per acabar basta recordar que dins un marc televisiu a nivell d’Estat en que existeixen una cinquantena de televisions en castellà i a nosaltres ens n’arriben 5, un 10% en total, el contingut de les quals és en la nostra llengua i precisament totes aquestes cadenes són  de caire públic. No retallin aquesta possibilitat. No retallin la presencia televisiva de continguts dignes, en la nostra llengua i de la nostra gent.Doni Sr. Batlle llibertat de vot als seus regidors i no es deixin dur per consignes del PP llonguet. Actuïn valents com altres vegades ha actuat aquesta agrupació en temps de l’anterior batlle i demostrin als ciutadans que el seu partit a la part forana te un altre sentiment.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari