Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

DEBAT SOBRE LA SITUACIO DE LA CIUTAT D’INCA O ELS MITINGS ELECTORALS DE LA PRECAMPANYA

antonirodriguez | 11 Abril, 2011 18:59

Fa uns dies el PP d’Inca va convocar un plenari extraordinari amb una única finalitat: cercar un titular de premsa sobre el polígon industrial de la nostra ciutat. Avui el PSOE d’Inca ens ha convocat a un altre plenari amb la mateixa finalitat: trobar un titular de cara a les properes eleccions.

Abans d’iniciar el plenari creia, i per com ha anat el mateix puc afirmar, que s’han equivocat de ple en el plantejament i en el moment.

A un mes de les eleccions municipals no és el moment per a celebrar un plenari extraordinari per a parlar de l’estat de la ciutat per què hi havia un perill que s’ha confirmat en el decurs de les intervencions de convertir els debats en purs mítings electorals. El del PSOE ha durat 45 minuts. El del PP una hora i mitja.

L’exposició de motius tant del PSOE  com del PP ha confirmat que el ple duia a massa confusions.

Tot i que des del PSM estem convençuts de la necessitat de debatre sobre l’estat de la nostra ciutat i que aquest debat ha de tenir lloc anualment i no a final de legislatura, potser en una altre indret que no sigui la sala de plens, més ampli, que permeti major afluència de públic, i sobretot, en un altre horari, que no sigui a les 11 del mati d’un dia qualsevol elegit a posta per l’equip de govern per a impossibilitat la presència de públic interessat dins la sala.

Amb una legislatura esgotada des del PSM hem pogut confirmar com l’acte d’avui es semblava més a un míting electoral per a convençuts, que a la resolució dels problemes reals de la ciutadania, i ja des d’un principi hem avançat en veure per on anaven els discursos que si el punt concret era l’aprovació dels diferents programes electorals, des del PSM no ho votaríem a favor. Per això ja tenim el nostre programa electoral que aprovarem no fa gaire a una assembla de militants.

Hem pres nota, això si, de les poques propostes positives que han pogut sortir i pensam dur-les endavant quan, a la propera legislatura, governem. De totes maneres i després d’haver-los escoltat, des del PSM creim sincerament que la junta electoral de zona hauria de prohibir els plenaris extraordinaris de caràcter propagandístic i electoral com ha estat el d’avui.

Però per si això no haguera estat suficient, la cirereta del pastís l’ha tornada posar el regidor d’urbanisme del PP el Sr. Segui que en alguns moments ha exercit de batlle quan Rafel Torres ha sortit del ple per assumir altres responsabilitats, la seva intenció no era altre que la d’incloure una esmena en una moció que parlava d’Inca, per demanar l’avançament de les eleccions estatals i la dimissió de ZP. Aquí ens hi hem negat en rodó a participar d’aquesta farsa i hem avisat de que si el PP votava aquesta esmena ens aixecaríem de la mesa i abandonaríem la sala de plens. Rafel torres ha acceptat eliminar-la.

La votació final ha estat esperpèntica. Cap proposta final llevat de que els regidors no cobraríem el plenari d’avui.

Es que si no s’arriba a aprovar això ja era per llançar els trastos i partir escopetetjats.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari