Portaveu del grup municipal del PSM d'Inca. Candidat del PSM-IniciativaVerds - Inca a les eleccions municipals de 2011. Membre de l'Executiva i del CDP del PSM-Entesa Nacionalista.

Menu:

Entrades recents

Categories

General [144]


Enllaços

General


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

El Teatre Principal d'Inca, més a prop

antonirodriguez | 19 Abril, 2011 17:12

El Teatre Principal d'Inca és més a prop de ser una realitat. Aquest matí, el portaveu del grup municipal del PSOE i jo mateix, en representació del grup municipal del PSM, ens hem entrevistat amb la Secretària d'Estat per a l'Habitatge, Anunciación Romero.

Amb aquesta reunió hem iniciat el protocol d'interessos per tal que el Govern de l'Estat aporti 3,6 milions d'euros per a la reforma del Teatre Principal. Aquests, juntament amb els 1.000.000 euros que ja ha compromés la Consellera Francesca Vives, seran suficients per dur a terme la primera fase de rehabilitació.

El PSM ha estat present en aquesta reunió perquè fou precisament una iniciativa del nostre grup la que ha propiciat que la reforma del Teatre Principal d'Inca es pugui incloure en el Programa de Rehabilitació de Teatres Històrics que du a terme el Ministeri de Foment i Habitatge.

Ens sentim satisfets que una iniciativa del nostre grup pugui fer possible que, d'una vegada per totes, Inca i tota la comarca disposin d'un espai escènic de les característiques del Teatre Principal. Avui hem fet una primera passa, però caldrà seguir ben atents a la seva evolució.

Una vegada més, hem posat de manifest el nostre compromís amb Inca. 

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari